<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Anne-Marie_1920x1080

Communicatie & projectmanagement,
de ideale mix

Anne-Marie De Roeck, Content & Project Manager

witvlak1

 

Na vier jaar als content marketeer bij A.S.Adventure, een wereldreis van 9 maanden waarbij ze verliefd werd op Nieuw-Zeeland en een heel veelzijdige job bij Chirojeugd Nationaal - met marketing, communicatie en projectmanagement ‘in the mix’ -  kwam Anne-Marie terecht bij Dallas Antwerp. Sindsdien leeft ze zich uit als Content & Project Manager. Een goede zet, want “Projectmanagement in combinatie met communicatie geeft me energie. Veel uitdagingen tegelijk, daar drijf ik op.”

WAT HEB JIJ als klant DAAR NU AAN?

Als Content & Project Manager speelt zij een centrale rol in de creatie en distributie van je content. Zij maakt de content calendar en staat in voor de presentatie en het beheer ervan. Die onmisbare tool past volledig in de afgesproken contentstrategie. Daarnaast kan je op haar rekenen om social media- en andere campagnes op te zetten en te beheren.  Bij Dallas waakt zij erover dat iedereen die betrokken is bij die projecten precies doet wat beloofd en gepland is.

Vertrekkend vanuit jouw buyer persona’s de juiste content op het juiste moment de wereld insturen en op die manier leads genereren. KPI’s dat is haar passie.

Daarvoor overlegt zij geregeld met Content Creator Annelien en Copywriter Marita, Digital Strategists Olivier en Inez en Creatives Stijn en Jan.

Meer weten over Anne-Marie

Lees hier het interview

Anne-marie GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
“At the end of the day, your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling.”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt zij uit op social?