<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Header 82

Vrolijk meisje uit Antwerpen met de nodige pit

Marita Daenekindt
Geschreven door Marita Daenekindt
27 augustus 2018
witvlak1

We begonnen onze week met een ruwe diamant te begroeten. Haar naam? Alizé Min. Haar taak? Allerlei projecten in goede banen leiden. Alizé vervolledigt het Account Manager-team van Annelies, Isabel en Sofie. Beter bekend als het A-team van Dallas Antwerp. Je bent gewaarschuwd... Wij leerden Alizé alvast kennen als een vrolijk meisje uit Antwerpen met de nodige pit. Nu is het aan jou om kennis te maken.

Alize min

Wie is Alizé?

Alizé: “Een vrolijk, optimistisch meisje dat probeert altijd goedlachs te zijn. Toch zeker op het werk. Meestal lukt dat wel, maar veel hangt af van mijn ochtend. Als ik goed geslapen en goed ontbeten heb, zal die smile op mijn gezicht niet snel verdwijnen.

Ik vind ook van mezelf dat ik goed kan organiseren. Als ik iets moet regelen, komt dat quasi altijd in ordeDat is een eigenschap die ik als Account Manager goed kan gebruiken. Daarnaast ben ik heel zelfstandig. Dat komt waarschijnlijk omdat ik snel op eigen benen stond. Wist je trouwens dat ik in Brussel, Mechelen en Sint-Katelijne-Waver heb gewoond? Nu woon ik al een paar jaar in Antwerpen en ik voel me hier echt 100% thuis.

Eerder ben ik ook een babbelaar, zeker als ik goedgezind ben. Dan staat mijn mond echt geen seconde stil. Laten we het erop houden dat communiceren in mijn bloed zit. Ja, ik ben een millennial en gebruik Whatsapp, Snapchat en Facebook, maar geef mij maar een echt face-to-face gesprek met iemand. Daar heb ik echt nood aan en vind ik gewoon ook leuk.

Naast menselijk contact hou ik van pasta, chocolade en ijs. Mijn vriend noemt me een pasta-holic. Als het kon, at ik het elke dag. Gelukkig kun je daarvoor op veel plekken in Antwerpen terecht.  Ook honden en reizen zijn belangrijk in mijn leven. Zo zat ik in juni nog drie weken aan de Westkust van de Verenigde Staten."

WAT ZAL JE DOEN BIJ DALLAS ANTWERP?

Alizé“Mijn loopbaan bij Dallas Antwerp start als Junior Account Manager. Dit wil zeggen dat ik de lopende projecten dagelijks zal opvolgen. De klanten kunnen bij mij terecht voor al hun vragen.

Als Account Manager moet ik in de eerste plaats alles in goede banen leiden. Dit houdt in dat ik de  timings moet respecteren, over de budgetten moet waken en een goede planning moet maken. Ook het intern Hive-team opvolgen en een goed contact met je klant behouden is belangrijk. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat je het goed kan vinden met je klant. Het mag niet te afstandelijk worden, dat is voor niemand leuk. B2B is ook human-2-human.”

Alize.jpg

WAT WIL JE DALLAS ANTWERP BIJBRENGEN?

Alizé: “Zal het niet eerder “Wat zal Dallas Antwerp Alizé bijbrengen?” zijn? Aangezien ik als junior start en nog jong ben, heb ik nog veel te leren in dit vak. Daarom zal ik goed opletten hoe de rest van mijn collega’s bepaalde projecten en situaties aanpakken. Ik heb enorm veel zin om alle kneepjes van het vak te leren!

Ik ben een communicatief iemand, dus ik zal niet aarzelen om advies of vragen op de man af te stellen. Gelukkig zorgt het A-team fantastisch voor me. Ik kan bij iedereen terecht en ze komen soms zelf vragen hoe alles loopt. Het is trouwens ook geweldig dat hier zo’n ervaren mensen rondlopen. Ik kan enorm veel van hen leren.

Verder wil ik ook mijn steentje bijdragen tot de leuke, familiale sfeer die hier heerst. Als babbelkous zal me dat wel lukken!

HEB JE DE TIPS VAN ANNELIES GELEZEN?

Alizé“Haha, ja! Ik heb ieders interview gelezen voor ik hier begon. Kwestie van goed voorbereid te zijn. Die van de andere Account Managers heb ik wel met extra aandacht gelezen.

De tips van Annelies waren enorm interessant om te lezen. Zij is iemand met heel veel ervaring, dus ik neem ze graag ter harte.

‘Stel liever tien vragen te veel dan één te weinig” houd ik steeds in het achterhoofd. Het geeft me een gerust gevoel te weten dat ik nog geen kenner hoef te zijn. Door vragen te stellen, leer je het meest. Ook de tip van Annelies ‘Steel met al je zintuigen’ is er één om nooit te vergeten.

Een goede Account Manager word je met vallen en opstaan, maar met de tips van Ann en Annelies ben ik goed gewapend.

 HOE BEN JE HIER BELAND?

Alizé: “Dankzij een LinkedIn-post van oud-studiegenoot en nu collega JasperIn de post stond dat Dallas Antwerp op zoek was naar een Account Manager. Mijn buik begon meteen te kriebelen omdat ik van organiseren hou én een stage als Account Manager achter de rug heb.

Daarna polste ik bij Jasper naar de sfeer en werking bij Dallas Antwerp. Hij vertelde me positieve zaken en moedigde me aan om te solliciteren. Even later verstuurde ik mijn sollicitatie en wachtte bang af. Na een tijdje kreeg ik het verlossende bericht dat ik mocht beginnen. Wat een heerlijk gevoel!

Dus hierbij: dank u Jasper en LinkedIn!”

WAT VIND JE LEUK AAN DALLAS ANTWERP?

Alizé“Waar moet ik beginnen? Laten we beginnen met de sfeer. Die is gewoonweg geweldig. Het is moeilijk uit te leggen als je het nooit hebt ervaren, maar iedereen is hier positief en probeert het beste in iedereen naar boven te halen. Er is geen leuker gevoel dan ergens als nieuweling aankomen en je meteen goed te voelen.

Verder vind ik ook de andere manier van werken leuk. Het inbound marketing principe was redelijk nieuw, maar ik kan me er volledig in terugvinden. Het is natuurlijk nog zoeken, maar iedere dag steel ik met mijn zintuigen. Ik heb zelfs mijn Inbound certificaat al gehaald!”

WAARMEE BEN JE BEZIG NAAST DALLAS ANTWERP?

Alizé“In mijn vrije tijd ga ik lekker uit eten met wat wijn en cocktails erbij. Dé ideale manier om te ontspannen vind ik. Als ik niet aan het eten of het drinken ben, vind je me in de zetel. Dan kijk ik tv bijvoorbeeld series zoals Blindspot. Op Pinterest vind je me ook vaak. Hier zoek ik inspiratie en tips over koken, interieur en allerlei accessoires.

Verder heb ik een grote liefde voor reizen. Ik ontdek graag nieuwe steden, landen en culturen. Het liefst aan de andere kant van de wereld. Ook lange bos- en strandwandelingen maken met Bono, mijn hond, vind ik zalig.

 cta-vacature

Ook interessant

Deze verhalen over People

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Reacties (0)

Nog geen reacties

Geef hier je feedback of stel je vraag.