Dallas Antwerp zoekt Video Designer

Thierry De Vynck 4 minuten leesplezier

Communiceer jij in zelfgemaakte gifjes? Denk jij in 24 frames per seconde? En stroomt het ‘vloggen’ gewoon door jouw aderen? Dan is Dallas Antwerp op zoek naar jou.

 

Who The Hell is Dallas Antwerp?

Dallas Antwerp is een no-nonsense communicatiebureau in hartje Antwerpen dat creatieve ideeën bedenkt die ‘return on investment’ genereren voor merken. Omdat onze inbound marketing-filosofie met een rotvaart aan populariteit wint, hebben we binnenkort een nieuwe Video Designer nodig die ons content team komt versterken.


Jouw takenpakket als VIDEO DESIGNER

Jij wordt niet alleen onze nieuwe GIF king of queen, maar je neemt ook deel aan creatieve brainstorms en filmt er lustig op los. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor ons filmpje van de week, maar ook voor alle anderen (de langere) video content. Denk maar aan leuke webisodes, casemovies, snackable social content voor onze klanten of gewoon beelden die jij schiet (pintje in de hand) op onze knotsgekke Dallas events.

Daar stopt het natuurlijk niet. We verwachten dat je niet alleen mooie beelden schiet, maar er ook voor zorgt dat het geluid goed zit en de setting ideaal is. Je verwerkt zelf alle beelden tot een magnifiek eindresultaat. Adobe Premiere & Adobe After Effects kennen geen geheimen meer voor jou. Soms is het nodig dat we kort op de bal spelen, dus een gezonde dosis stressbestendigheid kan goed van pas komen. Zoals ons snel-bedacht-nog-sneller-gemaakt filmpje voor Connections.


Het creëren van live video’s voor Facebook of boomerangs voor Instagram behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met ons vast productiehuis Landvogel dat verantwoordelijk is voor de overige content van ons visuele luik. Zij zorgen eveneens voor de nodige begeleiding en coaching. No worries, we gooien je niet zomaar voor de leeuwen.

Daarvoor heb je best de volgende skills:

  • Je bent jong en de wereld ligt aan je voeten. 
  • Je hebt minimum 2 jaar ervaring.
  • Je hebt zotte camera skills! En uiteraard ook ervaring met de nodige nabewerkingsprogramma’s zoals Adobe Premiere, After Effects, Sound,...
  • You’re an independent (wo)man. Je werkt alles uit van a tot z: een shoot organiseren, de planning beheren, creatieve voorstellen doen & content creëren.
  • Geen nine-to-five mentaliteit.
  • Actie-reactie. Als er ‘s ochtends x gezegd wordt, zou jij tegen ‘s avonds op de actualiteit ingespeeld moeten hebben. U vraagt, wij draaien.
  • Beschik je al over een eigen camera en geluidsopname-materiaal? Great, maar het is geen must.

Nog altijd aan het lezen? Ben jij ervan overtuigd dat we iemand zoals jou nodig hebben voor het Dallas Antwerp-team? Solliciteer dan hier

New Call-to-action