<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Header 53

Kempische power op de werkvloer

Marita Daenekindt
Geschreven door Marita Daenekindt
27 augustus 2018
witvlak1

Jasper versterkt vanaf deze week het content team van Dallas Antwerp. En of onze content creators op hun eerste dag al voor de leeuwen worden geworpen. De eerste opdracht van Jasper: zichzelf voorstellen in een blog en ziehier het resultaat. Volg de Dallas Antwerp blog trouwens op de voet, want Jasper heeft nog veel meer straffe content klaarstaan! 

Nooit had ik gedacht dat het allemaal zo snel zou gaan. Had je mij een half jaar geleden verteld dat ik het Dallas Antwerp-team zou versterken, had ik het niet geloofd. Net afgestudeerd en meteen zo’n kans, dat is fantastisch. Om Dallas Antwerp te vervoegen, ruil ik dagelijks maar al te graag de stille Kempen in voor ’t Stad. De stress en okselvijvers die het pendelen met zich meebrengt neem ik er met een glimlach bij!

Jasper Wouters

Van hobby naar job

Ik maak deel uit van de allereerste lichting ‘Digital Media Managers’, een afstudeertraject van communicatiemanagement van Thomas More. Hier leerde ik vele aspecten van het hele digitale gebeuren kennen, maar met content creatie was het direct couckenbak. Hoewel ik altijd al een boontje had voor schrijven, besefte ik pas in mijn laatste academiejaar dat ik hierin écht verder wilde.

Vanaf toen ging het me voor de wind. Twitteren werd een dagdagelijkse activiteit en ik vertoefde vaak op mijn blog. Dat resulteerde in een enorme evolutie van volgers en lof over mijn schrijfkunsten. Bovendien mocht ik me op mijn stageplek verder ontplooien in content creatie. Ook werd ik uitgekozen om de Guido Stadsgids voor studenten van Mechelen te schrijven. En alsof dat niet genoeg was, kreeg ik deze kans bij Dallas Antwerp.

Toch zag mijn levensweg er bijna helemaal anders uit. De onwetende 18-jarige versie van mezelf wilde per se Geschiedenis studeren en zo geschiedde. Of dat een succes was? Laat me daarop antwoorden met een quote die ik hopelijk niet vaak meer moet bovenhalen:

Only those who dare to fail greatly can ever achieve greatly.

Met mijn gat in de boter gevallen

Toen ik de vacature voor Content Creator bij Dallas zag schreeuwde ik: “Jieha, let the beast go!”. Mijn reden van enthousiasme? Ik ben een echte content cowboy, mijn pen is mijn geweer. Hiermee schiet ik de juiste content af voor de klanten van Dallas Antwerp. Tel daar de gedeelde overtuiging van de inbound marketing filosofie bij en ik kom tot de conclusie: Dallas Antwerp is een perfect match voor mij.

Misschien dat ik eerstedaags nog met mijn hoofd in de wolken loop, want ik kijk enorm uit naar deze uitdaging. Samen met AnnelienMarita verzorg ik vanaf vandaag de inbound marketing content voor de klanten van Dallas. Je gaat in de toekomst nog veel van Dallas Antwerp horen, dat verzeker ik je.

cta-vacature

Ook interessant

Deze verhalen over People

Schrijf je in op de nieuwsbrief