Header 53

Hoe een vrijblijvende ‘first impact’ sessie met Dallas je al een heel eind op weg helpt

Jasper Wouters
Geschreven door Jasper Wouters
21 november 2019
witvlak1

Stel, wij bellen je en we stellen je op de man af de vraag: ‘Wat kan er volgens jou allemaal beter aan je online marketing?’. Wat zou je dan antwoorden? Wij vermoeden dat je antwoord wel eens zou kunnen klinken als ‘Euh, zo ongeveer alles’, niet?

Welnu, wij maken voor jou dat ‘zo ongeveer alles’ zeer tastbaar. Met wat wij onze First Impact noemen. Dat is een –kosteloos en geheel vrijblijvend– werkdocument waarin onze experts hun inzichten delen over jouw huidige marketing. Lijkt je dat iets? 

Onze experts nemen jouw marketing onder de loep.

De instrumenten waarmee wij marketeers tegenwoordig spelen zijn heel talrijk. Maar waar moet jij je aandacht op richten? Op alles? Moet je je bezig houden met hypes zoals TikTok? Of leg je je uitsluitend toe op je website?

Het is al bij al niet zo simpel. En het is overigens onmogelijk om overal actief te zijn, alles te tracken en elk kanaal te optimaliseren.

Geen reden tot paniek. Onze First Impact kan je daarbij helpen.

Een First Impact, wat moet ik me daar precies bij voorstellen?

Tijdens een First Impact bekijken onze experts:

  • Wat je doet online en wat beter kan.
  • Welke mogelijkheden er zijn op korte termijn.
  • Naar welke instrumenten je aandacht moet gaan op lange termijn.
  • Hoe je scoort ten opzichte van je concurrenten.
  • Waar jij je leads moet gaan zoeken
  • ...

Een First Impact is dus een vrijblijvend werkdocument met allerlei insights, to-do’s en bedenkingen. Speciaal voor jou.

Onze experts –met verschillende expertises– krijgen 60 minuten de tijd om je marketing-inspanningen (en die van je concurrenten) te evalueren en suggesties te formuleren zodat je meteen kunt optimaliseren als je dat wilt.

blur first impactDeze geblurde versie helder zien? Ontvang je eigen first impact door onderaan je gegevens in te vullen.

Wat nemen we exact onder de loep?

Tijdens zo’n First Impact nemen we verschillende aspecten van jouw marketing-inspanningen onder de loep.

We starten met je website. We  kijken naar UX, de conversie-paden, de opbouw van je content, … 

Vervolgens kijken we ook naar je (lokale) vindbaarheid en de technische opbouw van je website. Op welke zoekwoorden rank je? Waar liggen opportuniteiten? Waar rankt je concurrentie op? En: we doen dit zowel manueel als met tools. Een fantastische combo tussen mens en robot. 

We brengen ook jouw lead-generation-paden in kaart en geven je suggesties om je funnel te optimaliseren.

Dat en nog véél en véél meer. 

Hoe helpt een First Impact je vooruit?

Je krijgt extra inzichten in verschillende aspecten van je marketing-communicatie. Bovendien bezorgen we je een checklist met concrete suggesties en actiepunten. Dus geen “high level”-aanbevelingen maar wel een super concrete to-do-lijst

Daarvoor gebruiken wij tools zoals o.m. SimilarWeb, Semrush en Usabilityhub. En we kunnen je het nu al wel verklappen: je zult verbaasd zijn over de inzichten die deze tools je geven. 

Tot slot dompelen we je op een interessante manier onder in alle kennisdomeinen van Dallas Antwerp én in onze way of working. Als die je bevalt, dan zijn we wellicht klaar voor een tweede date.

Komt jouw organisatie in aanmerking voor zo'n first impact?

Het spreekt vanzelf dat wij in zo’n First Impact behoorlijk wat tijd steken. Bedoeling is dat jij er echt iets aan hebt en dat wij er mogelijk een nieuwe klant aan over houden ;-) Daarom eigenen wij ons het recht toe om zo'n First Impact al dan niet toe te kennen op basis van jouw opgegeven marketingbudget en onze workload planning.

Als wij instemmen met zo’n First Impact voor je bedrijf, dan verbind jij je verder nergens toe.

 

 

Ook interessant

Deze verhalen over Inbound marketing