Haal vanaf nu het maximum uit een brainstorm

Get Started

Laat geen enkel goed idee verloren gaan.


Je hebt het waarschijnlijk al meegemaakt. Een brainstorm die met frisse moed aangevat wordt. Leuk. 
Maar na 10 minuten valt hij stil. En begint iedereen over het afgelopen weekend te praten. Want een brainstorm, dat is niet echt werken, toch? Of iedereen begint door elkaar te praten. Of één grote mond neemt telkens het woord en vindt alleen zijn ideeën ge-wel-dig. En de anderen? Die breekt hij af. Een professioneel geleide brainstorm die concrete, impactvolle ideeën oplevert om meteen mee aan de slag te gaan, is ons antwoord op jouw probleem.

Durf ‘out of the box’ te denken.

margot_PT

“Je merkt tijdens een brainstorm hoeveel je vanuit je eigen business denkt en soms vast zit in die gedachten. Dallas pushte ons uit onze comfortzone.”

Margo Geleyn, Content Manager bij Planet Talent.

Planet Talent zoekt een match tussen topstarters in ICT, Sales & Management en bedrijven. Om te voldoen aan alle GDPR-verplichtingen, wilden ze een originele insteek voor hun communicatie. Een brainstorm was de perfecte manier om ‘out of the box’ te denken over dit droge onderwerp. Een spannende eerste keer voor het team van Planet Talent.

Wat kunnen we voor je doen?

icon-brain

Brainstormsessie

Op zoek naar een nieuwe naam voor een product? Verfrissende ideeën voor een content jaarplan nodig? Behoefte aan een verrassende blik op een organisatorisch probleem? Tijdens een brainstormsessie van 4 uur nemen we het voortouw om het maximum te halen uit alle ideeën.
icon-lamp

Uitgebreide brainstormsessie

Ligt er een groot probleem op tafel? Heeft jouw bedrijf behoefte aan een nieuw concept of product? Een brainstormsessie van 8 uur onder leiding van een Dallas collega levert concrete actiepunten op. Klaar om van start te gaan!
icon-measure

Brainstorm op maat

Heb je het gevoel dat jouw vraag niet beantwoord zal kunnen worden binnen één van de bovenstaande sessies? We bieden ook brainstorms op maat aan. We breiden de duurtijd uit of nodigen originele gasten uit. We halen alles uit de kast om dat topidee te scoren!

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Briefing

Elke brainstorm wordt van begin tot einde in goede banen geleid door een project owner (bv. account manager, creative director,...). Hij/zij bereidt samen met de brainstormcoach het moment voor met input over jouw bedrijf, research over het onderwerp, het samenstellen van de ideale deelnemerslijst en het kiezen van enkele geschikte brainstormoefeningen. Niets zo onproductief als een brainstorm die zonder duidelijke missie en omkadering van start gaat.

 
briefing
brainstorms

2/ Brainstorms

De facilitator heeft de touwtjes in handen tijdens de sessie. Duidelijke richtlijnen, een heldere structuur en afspraken rond feedback zorgen ervoor dat iedereen kan losgaan zonder dat elk creatief idee meteen afgeschoten wordt.

3/ Actieplan

De ideeën en/of concepten liggen op tafel. En wat nu? Om te vermijden dat de geweldige nieuwe naam of het innovatieve concept verticaal geklasseerd wordt, volgt de project owner ook na de brainstorm alles op. Elke deelnemer krijgt een verslag én het actieplan wordt uitgerold.

actieplan
dirk-1-1

WIL JIJ EENS BABBELEN OVER EEN BRAINSTORM?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

Stijn Gansemans

Creative Director

De creative director begeleidt en valideert elk creatief concept dat bij Dallas Antwerp de deur uitgaat. Hij tilt zijn team naar een hoger niveau en daagt hen uit om niet voor de makkelijke weg te kiezen. Geen idee is te gek, als het maar tot resultaten leidt.

row.name

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

row.name2

Creative

Geef een creative een duidelijke briefing in handen en wait for the magic to happen. Een originele campagne, een inspirerende brainstorm, een knallende slogan of impactvolle copy: jij vraagt, hij draait.

De impact van brainstorms bij onze klanten.

Cass

De lancering van de nieuwe soul- en funkartiest CASS.

Meus signeert

Een slimme activatiecampagne

Kom op tegen kanker

Een sensibiliseringscampagne voor rokende ouders.

Eruit springen op Spotify tussen 100.000-den? Zo doe je dat.

De lancering van een nieuwe muziekartiest vraagt de juiste marketing, artist branding en support bij de launch.

Lees meer →

Cass_launch_600x400

Jeroen Meus gaat langs bij zijn fans met zijn Kerstbûche en geeft ze signeersessies.

De lancering van een nieuwe muziekartiest vraagt de juiste marketing, artist branding en support bij de launch.

Lees meer →

Meus_signeert

“Binnen roken is nooit oké”

Hoe kan je rokende ouders sensibiliseren zonder te stigmatiseren? Door het speelgoed van hun kinderen aan het woord te laten. 

Lees meer →

Kotk_BinnenRoken_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT