Vergroot je impact met een sterke branding

Get Started

Je hebt slechts één kans op een eerste indruk. Mis ze niet.

 

Je wil de markt veroveren met je gloednieuwe product/merk, maar je hebt geen idee hoe je een blijvende indruk kunt maken? Of moet je in een enorm concurrentieel landschap een bestaand product/merk laten opvallen?

De consumptiemaatschappij is visueler dan ooit. Nooit werden beelden aan zo'n razendsnel tempo geconsumeerd op schermen en devices van allerlei soorten en formaten. Consumenten kiezen en keuren producten en diensten op basis van een toenemende stroom van visuele prikkels. Het spreekt voor zich dat merken met een sterke visuele identiteit hier een streepje voor hebben. En met zo'n identiteit of branding bedoelen we dan niet alleen een naam die blijft hangen, een baseline die de lading dekt, een impactvol logo, uitgesproken kleuren of karaktervolle beelden. Een sterke branding vertelt waar uw merk voor staat zodat het zich nog meer onderscheidt van anderen.

Klinkt dit precies als wat je nodig hebt? Ons designteam staat voor je klaar. 

margot_PT

“Dallas heeft heel goed begrepen waar het Planet Talent DNA voor staat. Ze zijn erin geslaagd onze nieuwe branding een zeer professionele uitstraling te geven, zonder het speelse karakter te verliezen. De rebranding versterkt niet alleen de uitstraling van Planet Talent, maar ook onze visie.”

Margo Geleyn, Content Manager bij Planet Talent.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

icon-branding

Branding

Je hebt een product of een idee, maar daar houdt het op. En wat nu? Een strategische analyse uitvoeren, het logo en de baseline bepalen én over de guidelines beslissen kan leiden tot een mooi resultaat: een impactvolle branding waar je mee kunt knallen.
icon-rebranding

Rebranding

Is je baseline nog relevant? Springt je logo wel voldoende in het oog? En zit de essentie van je merk nog goed of is die compleet gedateerd? We nemen de huidige situatie onder de loep en hebben geen schrik om tegen heilige huisjes te schoppen.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Intake

Voor we aan de slag gaan, voelen we even de temperatuur van het water. Wat houdt jouw product/idee precies in? Welke doelen streef je na? Welke vibe wil je koppelen aan je merk? Dit intakegesprek moet ons een idee geven waar jij heen wilt.

 
startenmethubspot
strategischonderzoek

2/ Strategisch onderzoek

Een strategisch voortraject is onmisbaar om de essentie van jouw merk uit te stippelen. Wie zijn de concurrenten? Hoe willen we het verschil maken? Waar is er nog plaats op de markt? Wat zijn de risico’s en valkuilen? Onze strateeg pent alles neer in het dossier dat de basis vormt voor de volgende stap.

Lees meer →

3/ Sprints & targets

We werken volgens het principe van sprints, meetings met een duidelijk doel. Zo kunnen we een strak tempo aanhouden en worden op een relatief korte tijd heel wat knopen doorgehakt. In deze sprints zitten de sleutelpersonen van Dallas aan tafel met de ‘decision makers’ van jouw team. Het resultaat? Een volledig uitgewerkt brandbook met alle guidelines.

 

sprintsentargets
dirk_800x800

WIL JE DE IMPACT VAN JE BRANDING VERGROTEN?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

row.name2

Creative Director

De creative director begeleidt en valideert elk creatief concept dat bij Dallas Antwerp de deur uitgaat. Hij tilt zijn team naar een hoger niveau en daagt hen uit om niet voor de makkelijke weg te kiezen. Geen idee is te gek, als het maar tot resultaten leidt.

Creative 2

Creative

Geef een creative een duidelijke briefing in handen en wait for the magic to happen. Een originele campagne, een inspirerende brainstorm, een knallende slogan of impactvolle copy: jij vraagt, hij draait.

row.name

Designer

Een website, printadvertentie, logo, e-book of brochure: onze designer tovert telkens opnieuw een impactvol ontwerp uit de vingers. Jouw boodschap valt op dankzij zijn oog voor detail.

De impact van branding bij onze klanten.

Biddit

Een lanceringscampagne voor millennials.

Cass

De lancering van de nieuwe soul- en funkartiest CASS.

Billi, de Bednetpoes

Een awareness campagne voor Bednet.

Biddit krijgt meteen 100.000 bezoekers over de vloer.

Hoe verander je een eeuwenoude gewoonte? En lanceer je een interactief online platform voor het kopen/verkopen van vastgoed mét notaris? Door meteen al je troeven uit te spelen. Het werkte. En hoe!

Lees meer →

Biddit_600x400

Eruit springen op Spotify tussen 100.000-den? Zo doe je dat.

De lancering van een nieuwe muziekartiest vraagt de juiste marketing, artist branding en support bij de launch.

Lees meer →

Cass_launch_600x400

De Bednetpoes raakt 4 miljoen keer een mensenhart.

Hoe verhoog je awareness rond een ngo die ervoor zorgt dat langdurig zieke kinderen onderwijs kunnen volgen?

Lees meer →

Bednetpoes_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT