Maak van je prospects tevreden klanten dankzij een uitgekiende buyer journey

Get Started

Verdiep je in het aankoopproces van je klanten.

Wanneer kom jij op de radar van je doelgroep te staan? Welke bezorgdheden willen zij nog opgelost zien voor ze jouw product kopen of een handtekening zetten onder een contract? En wat verwachten ze van jou eens ze klant zijn? Als je op deze vragen niet meteen een antwoord kunt formuleren, dan is er nog wat werk aan de winkel voor je gaat adverteren, bloggen of communiceren via social media.

Een uitgetekende buyer journey vertelt je op welk moment én welke plaats je welke content op je doelgroep moet loslaten. Deze gerichte aanpak brengt je prospects telkens een stapje dichter tot ‘Ja, ik word klant!’. Een buyer journey vormt - samen met de buyer persona's- dé basis voor een succesvolle marketingstrategie.

dominique_800x800

"Wanneer je de vragen en de verhalen van je consumenten hebt, kan je deze in kaart brengen met hun aankoopproces. Zo visualiseer je het proces zoals je lead het ervaart."

Dominique Verniers, Inbound marketing consultant bij Dallas Antwerp

Wat kunnen we voor je doen?

buyerjourney_icon

Nieuwe buyer journey

Een buyer journey oefening is volgens ons een essentieel onderdeel van elke strategie of campagne. Het gaat niet om een leuk extraatje, maar om een cruciaal element van je strategisch voortraject. Ligt er momenteel niets - of heel weinig - op tafel? Geen nood, Dallas Antwerp zet er met plezier de tanden in. Alles wat we tijdens dit proces leren over het aankoopproces van je klanten zal ons helpen om jouw boodschappen hierop af te stemmen.
nieuwebuyerjourney

Herwerking bestaande buyer journey

Misschien tekende je jaren geleden al eens buyer journeys uit, maar heb je het gevoel dat je doelgroep veranderd is. Tijd voor een extreme make-over. We gebruiken jouw denkwerk als basis voor onze buyer journey oefening.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Deskresearch

We duiken het wijde web in. Wat leert een online zoektocht over de sector ons? Zijn er benchmarks beschikbaar? Wat vertellen de data uit Google Analytics, Facebook, LinkedIn,...?

 
research
strategischonderzoek

2/ Interviews met stakeholders en klanten

Jouw team kent de klanten beter dan wie ook. We vragen jullie de pieren uit de neus. Wanneer kloppen ze bij jullie aan? Welke weerstanden moeten jullie bij hen wegnemen? Hoe kunnen jullie hen overtuigen? Welke vragen krijgen jullie voorgeschoteld? En natuurlijk zien we hierbij ook de klanten zelf niet over het hoofd. Geen verrassing natuurlijk, want wie weet beter wat zij willen? Niemand, toch?

3/ Workshops

Soms is het nodig om alle input op tafel te gooien tijdens een werksessie. De verschillende diensten binnen jouw bedrijf, zoals marketing en sales, komen op verschillende momenten én op andere manieren met je klanten in aanraking. Een workshop is de perfecte gelegenheid om deze ervaringen tegen elkaar af te wegen.

brainstorms
adwords

4/ Surveys

Lukt het niet om met klanten rond de tafel te zitten? Een digitale survey kan dit probleem voor je oplossen. We kunnen hen via deze weg tal van vragen voorleggen of enkele denkpistes toetsen aan de realiteit.

5/ Buyers journey uitwerken

Zo, het werk zit erop. Of zo lijkt het toch, maar niets is minder waar. Nu moet de digitaal strateeg puzzelen met alle informatie, quotes, data om tot bevattelijke én werkbare buyer journeys te komen. Dit werkinstrument vormt de basis voor een geslaagde marketingstrategie.

 
uitwerking
dirk-1-1

WIL JE EENS BABBELEN OVER JE BUYER JOURNEY?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

row.name

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

Digitaal Strateeg 1

Digital Strategist

Geen vraagstuk te moeilijk voor de digitaal strateeg. Hij zet de lijnen uit om jouw marketingdoelstellingen te halen. De strateeg tekent het ‘grotere verhaal’ uit en leidt de teamleden doorheen het volledige traject.

row.name2

Inbound Expert

De inbound expert zet alles op alles om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hij bepaalt de slimste SEO-strategie en combineert deze met paid search indien nodig, implementeert marketing automation en identificeert nieuwe conversie-experimenten.

De impact van een buyer journeys bij onze klanten.

Dallas inbound marketing

Een inbound strategie om onszelf op de kaart te zetten.

GMAN

Een inbound strategie met hoge conversierate.

Partena Ziekenfonds

Een lead nurturing campagne voor zwangere vrouwen.

3 x meer gekwalificeerde leads via dallas.be.

 Als agentschap zelf de impact waarmaken die je aan je klanten belooft. Dat deden we dankzij onze inbound strategie.

Lees meer →

dallasinbound_600x400

Meer leads voor GMAN dankzij inbound marketing.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Lees meer →

gman_600x400

Recordscore: 80% opening rate voor Partena Ziekenfonds.

Een zwangerschap is een heel bijzondere ervaring. En tegelijk ook typisch een periode waarin vrouwen veranderen van ziekenfonds. Hoe overtuig je hen om bewust die stap te zetten?

Lees meer →

Partena_zwanger

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT