<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">

 Een straffe campagnestrategie geeft een boost aan je merk

Get Started

Wat is de link tussen de pijnpunten van je doelpubliek én jouw aanbod?


Je wil een nieuw merk of product in de markt zetten? De naamsbekendheid van je merk wil maar niet vlotten? Je wil graag voor een nieuw project heel veel reach scoren? Of binnen een specifieke periode een duidelijk gedefinieerde KPI halen? Wij denken de campagnestrategie uit waarmee je dit kunt bereiken.

Een geboorte is een uitgelezen moment om als zwangere vrouw de overstap te maken naar een ander ziekenfonds. Samen met Dallas Antwerp bedacht Partena Ziekenfonds een strategie om zwangere vrouwen en prille mama’s te overtuigen om te switchen.

oli_800x800

“Door via lead nurturing zwangere vrouwen te ondersteunen, zetten we hen aan het denken. Over de voordelen van hun ziekenfonds én of Partena Ziekenfonds geen beter alternatief biedt.”

Olivier De Laet, Digital Strategist bij Dallas Antwerp.

39 weken lang werd de doelgroep ‘gevoed’ met een doordachte mix van e-newsletters, e-mails, blogposts en Facebook ads, uitgestuurd via marketing automation tools van HubSpot. De resultaten? Meer dan geslaagd. Pas zwangere vrouwen klikten veel vaker dan gewoonlijk in de sector.

Ontdek de Partena Professional case →

Impact :
click rate benchmark x
25

Hoe kunnen we dat ook voor jou doen?

icon-360

360° campagne

Afhankelijk van wat je wilt bereiken met de campagne zetten we daarvoor alle mogelijke kanalen in - online en offline, de bekende maar ook die waaraan je zelf niet had gedacht - om je KPI te behalen. En dit op de meest efficiënte manier. We zorgen voor een strategisch en creatief concept dat wérkt op alle kanalen en dat impact genereert. Méér dan je had vooropgesteld? Dat kan.
rakket

Lanceringscampagne

Heb je een nieuw product of merk dat je wilt lanceren of wil je een bestaand product/merk opnieuw in de markt zetten? We helpen je de juiste doelgroep, kanalen en boodschap kiezen om precies te bereiken wat je voor ogen had.
icon-social

Social media campagne

Wil je je aanwezigheid op social media boosten? Het contact met je doelgroep vergroten, een grotere interactie losmaken en volop inzetten op die two-way conversatie? Connecteren en converteren? We werken voor jou een creatieve campagne uit die je een groot bereik oplevert maar vooral ook: meer engagement. Want impact, daar gaat het om.
icon-bottle

Lead capturing & nurturing campagne

Ben je op zoek naar nieuwe leads en nieuwe klanten? Dan stippelen we een ‘cunning plan’ uit. Met e-mailwaves, social media, marketing automation en allerlei inbound marketing tools halen we de juiste leads naar je toe. Die aanpak wordt afgestemd op de fase van de buyer journey waarin elke bezoeker zich bevindt: awareness, consideration of: klaar om klant te worden.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Vertel ons je plannen

Tijdens de briefing zoomen we in op de essentie: waar sta je nu, wat ben je van plan? Daarna duiken we in het onderzoek: waar liggen opportuniteiten, waar de struikelblokken?

 
Campagne_plannen
Campagne_KPI's

2/ KPI: waaraan meten we het succes af?

Samen leggen we de concrete doelstellingen vast. Wat wil je precies bereiken in welke periode? Ook de KPI’s komen aan bod: waaraan zullen we het succes exact afmeten? Wanneer drinken we samen champagne aan het einde van de campagne?

3/ En dan: creatie en campagneplan!

Na deze voorbereidende fase is het de beurt aan de creatieven. Zij gaan op zoek naar het concept dat het vuur aan de lont steekt. Dit wordt vertaald in een waaier aan toepassingen binnen het campagneplan. Even sterk op 20m2 als op de 20cm2 van een smartphone.

Lees Meer →

actieplan
dirk_800x800

WIL JE DE IMPACT VAN JE CAMPAGNE VERGROTEN?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

Stijn Gansemans

Creative Director

De creative director begeleidt en valideert elk creatief concept dat bij Dallas Antwerp de deur uitgaat. Hij tilt zijn team naar een hoger niveau en daagt hen uit om niet voor de makkelijke weg te kiezen. Geen idee is te gek, als het maar tot resultaten leidt.

row.name2

Digital Strategist

Geen vraagstuk te moeilijk voor de digitaal strateeg. Hij zet de lijnen uit om jouw marketingdoelstellingen te halen. De strateeg tekent het ‘grotere verhaal’ uit en leidt de teamleden doorheen het volledige traject.

row.name

Creative

Geef een creative een duidelijke briefing in handen en wait for the magic to happen. Een originele campagne, een inspirerende brainstorm, een knallende slogan of impactvolle copy: jij vraagt, hij draait.

De impact van een campagne bij onze klanten.

Biddit

Een lanceringscampagne voor millennials.

Poppy

Een multimedia-lanceringscampagne.

CASS

De lancering van de nieuwe soul- en funkartiest CASS.

Biddit krijgt meteen 100.000 bezoekers over de vloer.

Hoe verander je een eeuwenoude gewoonte? En lanceer je een interactief online platform voor het kopen/verkopen van vastgoed mét notaris? Door meteen al je troeven uit te spelen. Het werkte. En hoe!

Lees meer→

Biddit_600x400

Poppy, challenger van de Antwerpse mobiliteit.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Lees meer →

Poppy_launch_600x400

Eruit springen op Spotify tussen 100.000-den? Zo doe je dat.

De lancering van een nieuwe muziekartiest vraagt de juiste marketing, artist branding en support bij de launch.

Lees meer →

Cass_launch_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT