VACATURE: CAMPAIGN STRATEGIST

Als Campaign Strategist kom je terecht in de Strategische Cel binnen Dallas en ben je verantwoordelijk voor het online campaign management van verschillende merken (o.a. Aveve, Securex, Vandemoortele, Bebat, Wienerberger).

Maar we verwachten dat je ook strategisch meedenkt rond campagnes, merken en content. Je volgt campagnes nauwgezet op en optimaliseert de digitale tactics. Je zorgt voor een voortdurende verbetering van de performance van je campagnes en rapporteert hierover intern en aan de klant op basis van concrete KPI’s en campagnedoelstellingen. Bij dit alles word je ondersteund door ervaren digitale-, content- en merkstrategen.

JE PROFIEL

Je bouwt actief mee aan merk- en content strategieën en geeft input rond activaties, creatie, mediagebruik, branding…

Je kan campagnes instellen in Google Ads en in de Social platformen.

Je kan de resultaten van campagnes op digitale platformen en sociale media analyseren. Ervaring met website analytics (Google Analytics,Tag Manager) en audience analyse (SemRush, Hotjar, Google Trends,...) tools is dan ook meer dan welkom.

Je kan de performance-strategie bepalen in paid advertising en e-mail marketing.

Je rapporteert de behaalde resultaten van je online campagnes intern en bij de klant.

Fijn samenwerken in een aangename omgeving is superbelangrijk voor ons. Daarom zijn we op zoek naar een echte teamplayer met deze skills (no worries, je hoeft niet uit te blinken in het hele lijstje). Ervaring in een agency of bij een adverteerder en een Bachelor/Master diploma zijn een mooi startpunt. Maar teamspirit, een positieve ingesteldheid en gretigheid om snel zaken op te pikken zijn minstens even belangrijk. Stuur ons snel je cv via onderstaand formulier of mail rechtstreeks naar peter.speltens@dallas.be en dan hebben we snel contact.

Contacteer ons

dit-bedrijf-ruilde-campagnes-in-voor-digitale-producten-door-zelf-software-te-bouwen-kunnen-we-een-veel-duurzamer-verhaal-schrijven-met-onze-klanten