Skip to content
Cornet hoe smaakt oaked header

CORNET, zo smaakt Oaked.

PROJECT New tv campaign
Client CORNET
Product CORNET the orginal Oaked beer
Media
  • TV

  • Social media

CAMPAIGN

De kracht van CORNET Oaked is zijn verrassende zachtheid. Krachtig door de 8,5% alcohol maar tegelijk ook zacht door toevoeging van eikenhouten snippers tijdens het brouwproces. Die zachtheid opent gesprekken tussen mensen en heeft een verbindend effect. Met die combinatie van kracht en zachtheid creëerden we een opvallende film over wat oaked nu precies is. In een premium filmproductie en opvallende copy geven we weer wat de productervaring van CORNET is: een bier om samen van te genieten.

De film loopt op tv als 30” commercial op de commerciële zenders én via een reeks billboards op de VAR zenders. Een langere online versie en een 20" OLV maken deel uit van een brede online campagne.

Voor creatie en productie leggen we de lat voor CORNET hoog. Sinds 2016 bouwen we mee aan het merk met relevante en opvallende campagnes die resultaten opleveren. Ondertussen zijn we als team echt ìn het merk gegroeid.

EXPERTISE

IMAGINE

  • Creative concept
  • Campaign strategy
  • Production
  • Branding
  • Design 

IMPACT

  • Digital strategy
  • Social media marketing  
Cornet hoe smaakt oaked 2
Cornet hoe smaakt oaked 3
Cornet hoe smaakt oaked 4
Cornet hoe smaakt oaked 6
Cornet hoe smaakt oaked 7
Cornet hoe smaakt oaked 8
Cornet hoe smaakt oaked SM 1
Cornet hoe smaakt oaked SM 2

RESULTS

De campagne loopt pas sinds april 2022, er zijn nu nog geen resultaten beschikbaar maar uit de vele positieve comments vanuit onze zeer geëngageerde online community mogen we voorzichtig concluderen dat de film weinig mensen onberoerd zal laten. Zo zetten we de positieve trend voort die we sinds 2016 mee aan het bouwen zijn. De houten krat van CORNET werd uitgeroepen tot Product of the year 2020 door consumenten en sinds de lancering in 2014 groeit CORNET 6 jaar op rij met dubbele cijfers, een zeer uitzonderlijk resultaat in een erg concurrentiële markt. In de laatste 10 jaar heeft geen enkel ander biermerk zoveel nieuwe consumenten aangetrokken en groei in volume gerealiseerd. Dat leverde al meerdere prijzen op: o.a. een Bronze en een Silver EFFIE award met een mention Excellence in Touchpoint Strategy, een Creative Belgium Award en een BOA award. De jarenlange intense samenwerking is uitgegroeid tot een hecht partnership.

Met de beelden willen we op een krachtige en premium manier weergeven wat de productervaring van ons ‘oaked’ bier is.
Tom Robberechts Global Marketing Manager CORNET
Cornet hoe smaakt oaked breedbeeld

WIL JIJ EENS PRATEN OVER EEN IMPACTVOLLE CAMPAGNE?

Contacteer ons