3 x meer gekwalificeerde leads via dallas.be

Hoe genereren we meer leads? We “practice what we preach”.

Elke dag helpen we merken om de juiste nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe doen we dat voor onszelf? En hoe kunnen we daaruit zoveel mogelijk leren? Onder het motto ‘Practice what you preach’ pasten we onze beste inbound marketing insights toe op een bijzonder lastige klant: onszelf. Die moest wel toegeven dat de resultaten er mochten zijn.

3 xmeer gekwalificeerde leads

En ook nog…

20 x
meer websitebezoeken
5 x
meer inbound klanten
een stevige boost
voor onze groei

De briefing

Om onze klanten-marketeers effectief te helpen doken we zelf helemaal in inbound marketing. Voor hen én voor onszelf, jawel. Vroeger stonden we bekend als creatieve uitdager, nu maken we het verschil met een unieke combinatie van creativiteit en resultaat-gedreven communicatie. De switch maken en onszelf heruitvinden, dát was de uitdaging.

Heb jij voor ons ook zo'n uitdaging?

Het Idee

Wie zijn onze eigen buyer persona’s? En hoe kunnen wij hen verder helpen? Door onze marketing kennis te delen. Het is misschien vreemd kennis ‘gratis’ weg te geven aan wie nog geen klant is. Staat dit niet haaks op het normale business model van een agentschap? Maar… dit is wel een ijzersterke inbound strategie. Met de HubSpot software onder de arm grijpen we hiermee de kans om de reële impact van een duidelijke en efficiënte marketingvisie aan te tonen. En dat lukt.

Ons motto: “Practice what you preach!”

“Als je CEO continu vraagt om je marketinguitgaven te rechtvaardigen, is een groot, creatief idee vaak niet de oplossing. Je hebt resultaten en benchmarks nodig zodat je kunt aantonen dat jouw marketingvisie ook écht impact heeft op de business. Het is onze rol om adverteerders daarbij te helpen.”

Dirk Cassiers, Managing Partner bij Dallas Antwerp

Deliverables

Als één van de eerste Belgische HubSpot Partners

  • tekenden we een gestroomlijnd content marketing plan uit;
  • begonnen we met B2B-blogging, met de geselecteerde keywords en dus een SEO-aanpak;
  • werkte een toegewijd team elke dag volgens dat plan;
  • rapporteerde het team aan Dallas Antwerp als klant.

Daarnaast bouwen we een sterk thought leadership uit door het schrijven van een praktische marketingblog, de organisatie van de HubSpot User Group Antwerp en: de jaarlijkse Inbound Marketing Day die heel wat weerklank kende.

Wat kun je leren uit ons social mediaplan? Dat vind je in dit blogartikel.

De resultaten

Onze content marketing werd bekroond met een Content Cuckoo Award.

Maar belangrijker nog: onze switch naar inbound marketing resulteerde in een veel grotere stroom van websitebezoekers. Daaruit haalden we drie keer meer gekwalificeerde leads en ‘à la limite’ vijf keer meer inbound klanten. Klanten die we nog beter konden helpen, vanuit onze eigen ervaring.

dirk-1-1

WIL EENS PRATEN OVER EEN INBOUND CAMPAGNE?

Boek een call met Dirk

Partena Ziekenfonds

Een zwangerschap is een heel bijzondere ervaring. En tegelijk ook typisch een periode waarin vrouwen veranderen van ziekenfonds. Hoe overtuig je hen om bewust die stap te zetten?

Lees meer →

Biddit

Een lanceringscampagne bij millenials van een online platform voor het kopen/verkopen met vastgoed.

Lees meer →

Stichting tegen Kanker

Hoe creëer je een sensibiliseringscampagne met reële impact? Voor Stichting tegen Kanker zette Dallas Spraywatch in tegen huidkanker.

Lees meer →