Skip to content
MOWI header case

MOWI OP DE KAART ALS MEEST VERWENDE ZALM TER WERELD

PROJECT Concept & Design
Client MOWI
Product MOWI zalm
Media
  • Print
  • Website
  • Event

CAMPAIGN

MOWI Supreme zalm is de zalm der zalmen. Nu alleen nog de restaurateurs hiervan overtuigen. Daarvoor schakelden we de fine fleur in van de Belgische gastronomie en gingen we slim en creatief aan de slag met een succesvol menu dat uitnodigt om te proeven. Want the proof of the zalm is in the eating.

Met een slimme en appetijtelijke campagne lieten we restaurateurs hun buikgevoel volgen. Dat leidde in de eerste plaats tot een authentiek en geloofwaardig Care Chain-verhaal met als missing link: de creatieve chef himself. Wat volgde was een reeks degustatiemomenten met bijhorende MOWIth Compliments waarbij chefkoks van het hoogste niveau andere restaurateurs gingen inspireren en aanzetten om te kiezen voor MOWI Supreme.

Wat dat allemaal heeft opgeleverd?

  1. Een inspirerende MOWI-website met meer dan 30 originele gerechten van échte topchefs die 100% fan zijn van MOWI Supreme.
  2. Een nauwe samenwerking en steun van Belgische topchefs zoals Didier De Roover, Jonathan Uyttendaele (Spaans Dak), Frederik Deceuninck (Sel Gris), Ivan Verhelle (Tanuki), Karen Keygnaert (Cantine Copine) en Gert De Mangeleer (Hertog Jan).
  3. Een duurzaam supreme verhaal dat ook op langere termijn blijft smaken.
MOWI brochure magazine

EXPERTISE

IMAGINE

  • Creative concept
  • Production
  • Branding
  • Design
MOWI square 1
MOWI square 2
MOWI square 3
MOWI square 5
MOWI square 6
MOWI square 7
MOWI square 8
MOWI square 9
MOWI square 10
MOWI square 11
MOWI square 12
“De chef van een sterrenzaak heeft weinig tijd. Bovendien is hij gebonden aan z’n vaste producten en leveranciers. Hem van achter z’n fornuis halen en online iets nieuws laten ontdekken blijft de grootste uitdaging.”
Didier De Roover Chef
MOWI_tussenbeeld2

WIL JIJ EENS PRATEN OVER EEN IMPACTVOLLE CAMPAGNE?

Contacteer ons