Het nieuwe normaal? Jij beslist.

De stilstand tijdens een crisis kan leiden tot vooruitgang in mobiliteit.

Laat ons even stilstaan bij het feit dat we met z’n allen… even stilstaan. De coronacrisis heeft ons allemaal met de neus op de feiten gedrukt: geen files meer, een verbeterde luchtkwaliteit, mensen sporten meer, en ga zo maar door. Welk immens verschil zou dit straks kunnen maken als we met z’n allen dit ‘nieuwe normaal’ zouden omarmen? Jij beslist.

4.528videoviews van minstens 3 seconden

12
qualified leads
23% %
keek de volledige video uit
PR
social media debat

 

HubSpot Video

 

Doelstelling

Awareness creëren rond de propositie ‘het nieuwe normaal’ van Numobi en leads genereren naar info.numobi.eu/jij-beslist waar de toptopical campagne met spokesperson Stijn Meuris staat. De landingspagina is het startpunt van een conversiefunnel die uiteindelijk moet leiden tot het aanvragen van een persoonlijke offerte om elektrisch te gaan rijden.

"Now is the time. Dit moment van stilstand kan een springplank zijn naar morgen, naar een wereld waarin elektrisch rijden de norm is."

Bart van der Pluym, CEO Numobi

De campagne

We werkten in 3 fases. Centraal in een eerste fase: awareness creëren rond elektrisch rijden en het debat aanwakkeren tijdens de crisis. Teaservideo’s werden als advertenties ingezet op Facebook en LinkedIn. Deze social ads leiden naar de volledige campagnevideo op de bijbehorende landingspagina, waar geïnteresseerden hun gegevens kunnen achterlaten en we op die manier hun buyer persona konden vormen (zie ook dallas.be/buyer-persona). In de comments onder onze campagne hebben we een zeer geëngageerd debat losgemaakt met alle pros en cons rond het thema.

Numobi_jijbeslist_LPkopie-2

HubSpot Video

 

In een tweede fase zorgen we ervoor dat deze mensen via een nurture e-mailflow alle nodige informatie voorgeschoteld krijgen om een bewuste, weloverwogen keuze te maken. We weten immers uit ervaring en onze samenwerking met Numobi dat de keuze voor een nieuwe mobiliteitsvisie niet zo snel gemaakt wordt. In deze tweede consideration-fase boden we ook relevante content aan in de vorm van blogs, afhankelijk van de datacaptatie die de buyer persona achterliet op de landingspage. Men kon zich ook inschrijven op de newsletter.

Numobi_jijbeslist_LP

 

In een derde fase, de decision-fase van de funnel,  bereikten we onze buyer persona met retargeting messages op LinkedIn en Facebook. Daarin boden we hen de mogelijkheid om door te linken naar de configurator waarmee ze een op maat gemaakte offerte konden berekenen van de door hen gekozen wagen + leasingpakket (configurator.numobi.eu/nl). Op basis daarvan legt Numobi dan persoonlijk contact via hun salesteam om de lead verder te begeleiden en er een klant van te maken.

retargeting

 

dirk-1-1

WIL JIJ EENS PRATEN OVER EEN IMPACTVOLLE CAMPAGNE?

Boek een call met Dirk

Meus signeert

Hoe geef je de salescijfers van een boek van tv-chef Jeroen Meus een boost rond eindejaar? Met een slimme live activatie voor de die-hard fans.

Lees meer →

Kom op tegen Kanker

Hoe kan je rokende ouders sensibiliseren zonder te stigmatiseren? Door het speelgoed van hun kinderen aan het woord te laten.

Lees meer →

CASS

De lancering van een nieuwe muziekartiest vraagt de juiste marketing, artist branding en support bij de launch.

Lees meer →