<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Dallas-5

“Mijn job: de performance naar een hoger niveau tillen”

Chitra Singh, Performance Strategist

witvlak1

 

#VRIJE GEEST #PRAATGRAAG #HARDE WERKER #NO-NONSENSE #GOEDE ZIEL

Haar loopbaan bracht haar al bij Mars Chocolates, Oyo Rooms en Google. De liefde voerde haar van India (New Delhi) naar België. En nu begon zij aan een nieuw hoofdstuk bij Dallas Antwerp, als Performance Strategist. 

“Er is altijd ruimte voor groei. De resultaten van campagnes kunnen altijd nóg beter. De vraag is hoe we alles - en dus niet alleen SEA of Facebook, maar alle kanalen - kunnen laten samenwerken voor een sterker totaalresultaat. Meer synergie: daar werk ik graag aan mee.” 

Vanaf nu staat haar werkleven helemaal in het teken van crossmedia-performance, hoe Google Ads beter kunnen presteren en hoe een mediastrategie sterke(re) resultaten kan opleveren.

Wat heb jij als klant daar nu aan?

Chitra bouwt innovatieve mediastrategieën, samen met de Dallas-collega’s van Creatie, Strategie en Social Media. Daarvoor ontwikkelt ze (onder meer) crossmediale dashboards om de prestaties te monitoren, te analyseren en te optimaliseren. Dwars door kanalen en platformen heen zorgt ze mee voor een heldere kijk. Hoe het werkt en waar het beter kan, that’s the question. 

Op haar kan je rekenen voor bruikbare aanbevelingen en optimalisaties om de resultaten van campagnes aan te zwengelen. Daarvoor werkt ze nauw samen binnen een toegewijd team dat intensief op conversie werkt. Haar diepgaande kennis van Google Ads komt aan bod in workshops met klanten en Dallas Academy-sessies. Ze waakt ook mee over een vlekkeloze implementatie van verbeteringstrajecten. 

Daarvoor werkt zij geregeld met Digital Strategists Olivier en Inez, socialmedia-expert Lislot en conversiespecialisten Jasper & Dominique.

Wil je meer weten over Chitra?

Lees hier het interview

Chitra GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
“I want that one. Yes, the one with yellow custard inside and chocolate glazing on the outside.”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt zij uit op social?