Verras je doelpubliek met steengoede content creatie

Get Started

Veel kennis in huis, maar de juiste skills ontbreken.

Je hebt een geweldig verhaal, maar je weet niet hoe je het moet verpakken. Je merk heeft een nieuwe website nodig, maar je hebt geen idee hoe je jouw aanbod overzichtelijk kunt uitleggen. Of je hebt een interessant productieproces en wil dat eindelijk eens professioneel laten vastleggen op beeld.

Klinkt dit herkenbaar? Ons team heeft dan slechts één boodschap voor jou: onze content zal jouw boodschap laten knallen.sven_800x800kopie

“Iedereen kan content creëren. Maar het is de kunst om content te creëren waarmee je de juiste persoon op het juiste moment en via het juiste kanaal vooruit kan helpen.”

Sven Van Herck, Content & Project Manager bij Dallas Antwerp.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

icon-web

Website

Is jouw website dringend toe aan een grondige revisie? Of wil je met een schone lei beginnen? Op basis van het strategisch denkwerk van onze digitaal strateeg gaat de online copywriter aan de slag. De SEO-richtlijnen bij de hand, natuurlijk! Van straffe homepage tot pop-up banner en 404.
icon-mouse

Blogpost

Zit je doelgroep met heel wat vragen waarop jij met jouw kennis van zaken een antwoord weet? Wij boetseren jouw expertise tot inspirerende, informatieve, onmisbare, toffe, gedurfde - geen adjectief te gek of we fixen het - blogposts.
icon-openbook

E-book

Soms heb je wat meer tijd én ruimte nodig om je verhaal te doen. We pennen dit voor je neer in een e-book of whitepaper. Onze designers verpakken dit in een aantrekkelijk en leesbaar ontwerp.
icon-download

E-mail

Het laatste nieuws uit de sector, belangrijke expertise, eigen content promotie: e-mail is een handig medium om dit met je doelpubliek en database te delen. Wij schrijven opvallende copy voor deze virtuele brieven zodat ze eens niet in de prullenmand belanden.
icon-social

Social Post

Onze content creators hebben alle kanalen in de vingers en produceren social posts die amuseren en converteren. Met een vette knipoog als het mag. 😜
icon-video

Video

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Welke kansen biedt video dan wel niet? Heel wat! En ook dat kunnen we voor je fixen. Van script tot productie: we maken er een succesverhaal van. Zo krijgt die klantengetuigenis of het achter-de-schermen verhaal een extra dimensie én meer impact.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Content Calendar

De content strategie wordt vertaald in een hands-on planning met daarin de topics, keywords (als het gaat om webcopy of blogposts) en een omschrijving van het format. De content manager houdt het overzicht en stuurt de content creators aan.

 
Content creatie_content calendar
Content creatie_briefing

2/ Briefing

We kunnen veel, erg veel. Maar we zijn niet helderziend. Jij kent jouw business als de beste, dus we hebben jouw kennis nodig. Of het nu gaat om een knallende copy voor je website, een informatieve video of een boeiend e-book. Op basis van jouw input en aanvullende research stelt de content manager een briefing op.

3/ Content Creatie

Eat, sleep, create, repeat. Onze content creators duiken in de briefing, doen aan research en gaan aan de slag met het witte blad/scherm.

Bekijk de cases →

Content creatie_content creatie
presentatieenfeedback

4/ Feedback

Teamwork makes the dream work. Huizenhoog cliché, maar het is nu eenmaal zo. Wij hebben jouw feedback nodig om tot het beste resultaat te komen.

 

dirk-1-1

WIL JE DE IMPACT VAN JE CONTENT VERGROTEN?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

row.name

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

Creative 2

Creative

Geef een creative een duidelijke briefing in handen en wait for the magic to happen. Een originele campagne, een inspirerende brainstorm, een knallende slogan of impactvolle copy: jij vraagt, hij draait.

row.name2

Designer

Een website, printadvertentie, logo, e-book of brochure: onze designer tovert telkens opnieuw een impactvol ontwerp uit de vingers. Jouw boodschap valt op dankzij haar oog voor detail.

De impact van sterke content bij onze klanten.

Dallas Inbound Marketing

Een inbound strategie om onszelf op de kaart te zetten.

Partena Ziekenfonds

Een lead nurturing campagne voor zwangere vrouwen.

Poppy

Een multimedia-lanceringscampagne.

3 x meer gekwalificeerde leads via dallas.be.

Als agentschap zelf de impact waarmaken die je aan je klanten belooft. Dat deden we dankzij onze inbound strategie.

Lees meer →

dallasinbound_600x400

Recordscore: 80% opening rate voor Partena Ziekenfonds.

Een zwangerschap is een heel bijzondere ervaring. En tegelijk ook typisch een periode waarin vrouwen veranderen van ziekenfonds. Hoe overtuig je hen om bewust die stap te zetten?

Lees meer →

Partena_zwanger

Poppy, challenger van de Antwerpse mobiliteit.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Lees meer →

Poppy_launch_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT