Vergroot de impact van je boodschap met een sterk design

Get Started

Een sterke boodschap is niks zonder een straf design


Steengoede copy voor een krantenadvertentie, een tof verhaal op een website of een innovatief product zijn niet voldoende om te knallen. Oké, de kans zit erin dat je - als je geluk hebt - iemand zal overtuigen. Maar wat als je copy/product vergezeld wordt van een straf design? Beter, veel beter als je het ons vraagt.

Design is één van de bouwstenen van impactvolle communicatie, het geeft je merk onderscheidingsvermogen. En laat dat nu net één van onze stokpaardjes zijn. Met ons designteam nemen we de tijd om je merk goed aan te voelen en designen we nooit in het wilde weg, want we willen jouw boodschap door een knap design een extra duw in de rug geven.

Jan_800x800

“Design is meer dan alleen zorgen dat alles er netjes uitziet. Het is zoals het spreken van een taal. Je hoort meteen of iemand een taal écht beheerst of gewoon wat woorden achter elkaar zet in een zin.”

Jan Algoed, Senior Creative bij Dallas Antwerp.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

icon-web

Website & applicatie

Is jouw website toe aan een make-over? Wil je de huisstijl vertalen naar een nieuwe website? Of zoek je een partner om je innovatieve applicatie in een aantrekkelijk design te gieten? Meet Dallas Antwerp! We gooien al onze kunsten - en jouw brandbook - in de strijd om van jouw website of applicatie een pareltje te maken. Is er nog wat strategisch denkwerk nodig? Ook hiervoor kan je bij ons aankloppen.
icon-box

Packaging

Wil je een nieuw product op de markt brengen, maar weet je niet hoe je in het oog moet springen? Wel, toevallig hebben wij heel wat creatievelingen in huis. Het team van Dallas Antwerp geeft jouw verpakking vorm en schakelt - afhankelijk van het ontwerp - een designer in.
icon-shopping

Product

Om impact te genereren moet je soms dat stapje verder gaan. Je campagne kan net wat harder knallen dankzij een origineel object, een handig gebruiksvoorwerp of tof POS-materiaal. Samen met een product designer gaan we aan de slag. Geen idee is ons te gek, want ook in deze uitdaging zetten we onze tanden.
icon-campaign

Beursstand

Staat er binnenkort een beurs op de planning waar je vol enthousiasme jouw verhaal wil vertellen? Een goede eerste indruk maken is essentieel, bijgevolg is een opvallende beursstand geen overbodige luxe. We halen er een standenbouwer bij die met ons meedenkt over materialen en indeling. Het team van Dallas Antwerp tekent de visuele ervaring uit. Wij maken van die eerste indruk iets onvergetelijks!

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Briefing

Voor we van start gaan, moet er een duidelijke briefing op tafel liggen. Beschik je over een brandbook en guidelines over de huisstijl? Super! Is dat niet het geval, dan gaan we - met jouw hulp - aan de slag om het project op voorhand goed af te bakenen. Geen nood dus!

 
briefing
uitwerking

2/ Uitwerking & feedback

Met de briefing op zak werken we de opdracht uit. Doorheen het designproces zijn er voldoende feedbackmomenten ingepland om ervoor te zorgen dat jij volledig achter het ontwerp staat. En - als dat nodig is - schakelen we externe kennis in.

dirk-1-1

WIL JE DE IMPACT VAN JE DESIGN VERGROTEN?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

Creative 2

Creative

Geef een creative een duidelijke briefing in handen en wait for the magic to happen. Een originele campagne, een inspirerende brainstorm, een knallende slogan of impactvolle copy: jij vraagt, hij draait.

row.name2

Designer

Een website, printadvertentie, logo, e-book of brochure: onze designer tovert telkens opnieuw een impactvol ontwerp uit de vingers. Jouw boodschap valt op dankzij zijn oog voor detail.

row.name

Designer

Een website, printadvertentie, logo, e-book of brochure: onze designer tovert telkens opnieuw een impactvol ontwerp uit de vingers. Jouw boodschap valt op dankzij haar oog voor detail.

De impact van design bij onze klanten.

Cass

De lancering van de nieuwe soul en funk-artiest CASS.

Biddit

Een lanceringscampagne voor millennials

Poppy

Een multimedia-lanceringscampagne

Eruit springen op Spotify tussen 100.000-den? Zo doe je dat.

De lancering van een nieuwe muziekartiest vraagt de juiste marketing, artist branding en support bij de launch.

Lees meer →

Cass_launch_600x400

Biddit krijgt meteen 100.000 bezoekers over de vloer.

Hoe verander je een eeuwenoude gewoonte? En lanceer je een interactief online platform voor het kopen/verkopen van vastgoed mét notaris? Door meteen al je troeven uit te spelen. Het werkte. En hoe!

Lees meer →

Biddit_600x400

Poppy, challenger van de Antwerpse mobiliteit

De Antwerpenaar carsharing leren kennen. En meteen laten gebruiken. Met een slimme campagne gingen we de uitdaging aan om een nieuwe mobiliteitsoplossing op onze overtuigde doelgroep los te laten.

Lees meer →

Poppy_launch_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT