Jouw boodschap bij de juiste doelgroep met hulp van Google Ads

Get Started

Spring overal in het oog bij je leads.

Je wil jouw merk, verhaal of product een kickstart geven, maar je hebt geen idee hoe je eraan begint? Je hoorde ooit al over Google Ads (vroeger gekend als Google AdWords), maar je weet niet hoe je dit slim kunt aanpakken? Enter Dallas Antwerp.

Google Ads is groot. Heel groot. De mogelijkheden van het grootste online advertentienetwerk zijn bovendien eindeloos. Of het nu gaan om een plekje bovenaan de zoekresultaten, een banner op een website of als pre-roll voor een relevante YouTube-video. Het team van Dallas Antwerp helpt jou te bepalen waar de prioriteiten liggen en hoe je de maximale impact bij je doelgroep bereikt met je beschikbare budget. Je bepaalt zelf wanneer jouw advertenties te zien zijn én je betaalt pas wanneer iemand op de advertentie klikt. Handig, niet?
oli_800x800

“Google Ads is zoveel meer dan advertenties tonen in de zoekresultaten. Het draait vooral om de hoogst mogelijke relevantie te creëren door jouw content op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Op Google, Youtube, Gmail, Play Store, Google Shopping en het volledige Display Network.”

Olivier De Laet, Digital Strategist bij Dallas Antwerp.

Wat kunnen we voor je doen?

icon-search

Search Ads

Potentiële leads zijn op zoek naar info én jij hebt heel wat te vertellen. Toevallig zeg! Dankzij search ads weten leads jou makkelijker te vinden. Jouw pagina’s belanden zo bovenaan de zoekresultaten van Google.
icon-download

Display Ads

Adverteer met je boodschap op tal van websites en dat zijn er meer dan twee miljoen! Waar je doelgroep is, daar ben jij met je verhaal. Van eenvoudige copy tot creatieve banners: de mogelijkheden om op te vallen zijn eindeloos.
icon-video

Youtube Ads

Als je weet dat er elke seconde 300 uur video op YouTube wordt gepost, dan is dit - no doubt - een onmisbaar medium. Vertel je verhaal met beelden en krachtige copy in een pre-roll voor geselecteerde video’s.
icon-play

Universele App Ads

Het is nu ook heel wat makkelijker om jouw applicatie(s) onder de aandacht te brengen. Zet jouw app in de kijker via de Play Store, als display of in de zoekresultaten. Je kiest de geschikte doelgroep om zo je budget optimaal te benutten.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Strategie

Hoe past Google Ads in je volledige marketingverhaal? Hoe kan het een meerwaarde betekenen? En hoe moet het precies aangepakt worden? Op deze - en heel wat andere - strategische vragen geeft de digitaal strateeg jou een antwoord. Deze strategie is de basis voor een succesvolle campagne.

 
implementerenvanstrategie
Budget en advertentie

2/ Budget en advertentie-instellingen

Welk budget is beschikbaar? En hoe kunnen we dit op de meest impactvolle manier inzetten? We bepalen de beste keywords, de bidding strategie, relevante topics, slimme geografische targeting…

3/ Creatie ads

Zonder advertenties geen resultaten. Aan de slag dus! De creatieve koppen van Dallas Antwerp pennen resultaatgerichte copy neer en zoeken/maken opvallend beeldmateriaal.

Lees Meer →

contencreatie1
Analyse en reporting

4/ Analyse, optimalisaties en reporting

Van zodra een advertentie live gaat, blijven wij het op de voet volgen. Kan het slimmer, efficiënter of beter? Dan gaan wij opnieuw aan het werk. We sleutelen aan het inzetbare budget, veranderen de copy of kiezen voor een andere targeting. We houden je op de hoogte van de resultaten tijdens het proces én achteraf krijg je het rapport voorgeschoteld.

dirk-1-1

WIL JE BABBELEN OVER GOOGLE ADS?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

row.name2

Digital Strategist

Geen vraagstuk te moeilijk voor de digitaal strateeg. Hij zet de lijnen uit om jouw marketingdoelstellingen te halen. De strateeg tekent het ‘grotere verhaal’ uit en leidt de teamleden doorheen het volledige traject.

row.name

Inbound Expert

De inbound expert zet alles op alles om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hij bepaalt de slimste SEO-strategie en combineert deze met paid search indien nodig, implementeert marketing automation en identificeert nieuwe conversie-experimenten.

Content Manager 1

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

De impact van google ads bij onze klanten.

GMAN

Een inbound strategie met hoge conversierate.

Billi, de Bednetpoes

Een awareness campagne voor Bednet.

Connections

Een campagne die doet dromen.

Meer leads voor GMAN dankzij inbound marketing.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Lees meer →

gman_600x400

De Bednetpoes raakt 4 miljoen keer een mensenhart.

Hoe verhoog je awareness rond een ngo die ervoor zorgt dat langdurig zieke kinderen onderwijs kunnen volgen?

Leen meer →

Bednetpoes_600x400

Connections: reizigers inspireren in plaats van te irriteren.

Januari is hét moment voor touroperator Connections om reizigers te overtuigen. We kaapten proactief het beslissingsproces en bezorgden reizigers een gepersonaliseerde, inspirerende reisvideo van hun droombestemming.

Lees meer →

Connections_vroegboek_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT