Inbound marketing levert jouw bedrijf tot 3x meer leads op.

Get Started

Een marketingvisie die meer leads oplevert voor jouw bedrijf

Je hebt veel te vertellen, maar je bereikt niet het juiste publiek. Op jouw website staat een schat aan informatie, maar niemand vindt de weg. En als bezoekers er toevallig belanden, dan ondernemen ze niets. Een groot probleem waar wij het perfecte antwoord op hebben: inbound marketing. Slimme marketing die met creatieve ideeën jouw doelstellingen haalt. Het is een overkoepelende filosofie die bepalend is voor elke stap in het creatieve en conversieproces.

Kristof Van Genck

“Wij willen doorgaans 2% van onze doelgroep converteren. Dallas heeft ons geholpen om deze regels om te buigen met hun inbound strategie gebaseerd op markttrends, -inzichten en vooral… trial en error. Wat mij vooral aanspreekt is de manier waarop Dallas volledig onze KPI’s draagt en de handen uit de mouwen steekt.”

Kristof Van Genck, Marketing Manager B2C bij Eneco.

Inbound marketing voor Eneco, dat is een continue stroom van blogposts en content offers over alle belangrijke topics van het positieve groene verhaal. Maar nu en dan is het tijd voor een heel doelgerichte campagne, gekoppeld aan specifieke KPI’s. Bijvoorbeeld: een intensieve zonnepanelen-campagne. Dan optimaliseren we bestaande blogposts en laten we uitgekiende e-mail flows los op diverse doelgroepen. In die mails verwerken we cases en quotes om de juiste m/v naar de juiste content en call-to-action te leiden. En dat lukt.

Hoe kunnen we dat ook voor jou doen?

icon-target

Strategisch voortraject

Heb je geen concreet idee waar jouw bedrijf voor staat en waar je heen wilt? Tijdens een strategische workshop (Dallas Drill) gaan we op zoek naar de uitdagingen en positionering van je merk. Afhankelijk van de beschikbare informatie en op basis van doorgedreven desk research en interviews worden buyer persona’s en journeys uitgetekend. Tot slot bepalen we ook de doelstellingen en KPI’s, een essentiële schakel om resultaatgedreven aan de slag te gaan.
icon-web

Website traject

Is je website toe aan een make-over? Of heb je een volledig nieuwe website nodig? Van strategie over architectuur tot keyword analyse en design: we loodsen je doorheen het volledige traject.
icon-research

Contentstrategie

Hoe bereiken we de belangrijkste persona’s met de juiste boodschap? De digitaal strateeg bepaalt de koers en tekent een contentstrategie uit. De content manager vertaalt dit naar de meest geschikte deliverables en giet het in een content calendar. De conversie expert waakt over het aandeel van SEO in dit hele verhaal.
icon-copy

Content creatie en optimalisatie

Je hebt heel wat te vertellen, maar zelf krijg je het niet aantrekkelijk verpakt? Dit lossen we voor je op. Onze content creators werken zich in de materie in en laten hun pen, grafische tool of camera het werk doen. Blogposts, videoreportages, testimonials in beeld of woord, webpagina’s, infographics, e-books, … Alles is mogelijk. En merken we dat sommige deliverables nog beter zouden scoren met enkele aanpassingen, dan doen we dat toch gewoon?
icon-campaign

Distributie en promotie

Haal het maximum uit alle content deliverables door ze te verspreiden volgens een goed doordacht distributieplan. Waar zit jouw doelgroep? Welke kanalen zijn dus het meest geschikt voor jouw boodschap? En welke berichten hebben een extra boost nodig? Keuze te over alleszins: Facebook, Twitter, LinkedIn, Adwords, nieuwsbrieven,...
icon-settings

Automation

Hoe kan je nog beter je leads opvolgen en je database optimaal benutten? Marketing automation tools zoals HubSpot maken het je heel wat makkelijker om de vinger aan de pols te houden. Breng je leads in contact met de content waar ze echt naar op zoek zijn. Voor de strategie, de technische ondersteuning, opvolging en rapportering kan je op ons rekenen.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Strategie

Onze inbound marketing aanpak voor jouw bedrijf hangt volledig af van de strategische keuzes. Welke inzichten in de markt en/of jouw buyer persona zijn het vertrekpunt voor jouw strategie? Op welke vlakken kan je met het minste inspanning, het meeste impact maken?
Eerst zoeken we een oplossing naar deze vragen en meer, pas dan gaan we aan de slag met jouw inbound marketing.

 
Inbound marketing strategie
Inbound marketing automation software

2/ HubSpot set-up

In een winkel zet je toch ook eerste de rekken neer voor je de producten gaat uitstallen, niet?

Dat is bij een inbound marketingproject niet anders. Zonder het solide raamwerk van Hubspot gaat je inbound marketing als losse flodders aanvoelen en ga je kant noch wal raken. 

3/ Content

Content is King! (Of was het nu Queen?)
In alle geval is jouw content het bloed dat door de inbound aderen van jouw marketing zal stromen.
Foto's, video's, infographics, blogsposts, ebooks, whitepapers, surveys,... noem het en je zal het moeten/kunnen/willen maken om jouw inbound marketing tot leven te laten komen. 

 
Inbound marketing content
Inbound marketing expert

4/ Rapportage & Optimalisatie

Draait jouw inbound machine op volle toeren of sputtert ze hier en daar nog wat tegen? 
Wat de situatie ook is, optimalisatie en rapportage zijn een absolute must voor elk merk dat inzet op inbound marketing.  

dirk-1-1

WIL JE EENS BABBELEN OVER INBOUND MARKETING?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

Conversie Expert 2

Inbound Expert

De inbound expert zet alles op alles om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hij bepaalt de slimste SEO-strategie en combineert deze met paid search indien nodig, implementeert marketing automation en identificeert nieuwe conversie-experimenten.

row.name2

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

row.name

Copywriter

Een creatieve blogpost, een informatieve webpagina, een inventieve social media post of een boeiend eBook: onze copywriter schudt ze in geen tijd - én foutloos - uit de mouw. De on-page SEO-regels kan hij/zij uit het hoofd debiteren, maar het doelpubliek wordt nooit vergeten. We schrijven voor mensen, niet voor zoekmachines.

Welke impact had onze inbound marketing strategie bij deze klanten?

Dallas Inbound Marketing

Een inbound strategie om onszelf op de kaart te zetten.

Partena Ziekenfonds

Een lead nurturing campagne voor zwangere vrouwen.

GMAN

Een inbound strategie met hoge conversierate.

3 x meer gekwalificeerde leads via dallas.be.

Als agentschap zelf de impact waarmaken die je aan je klanten belooft. Dat deden we dankzij onze inbound strategie.

Lees meer →

dallasinbound_600x400

Recordscore: 80% opening rate voor Partena Ziekenfonds.

Een zwangerschap is een heel bijzondere ervaring. En tegelijk ook typisch een periode waarin vrouwen veranderen van ziekenfonds. Hoe overtuig je hen om bewust die stap te zetten?

Lees meer →

Partena_zwanger

Meer leads voor GMAN dankzij inbound marketing.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Lees meer →

leadgenarariotn

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT