<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Inez_Z1920x1080

Verliefd op de problemen van consumenten 

Inez Schoenaers, Digital Strategist

witvlak1

Nieuwsgierig. Houdt van reclame. Sportief. Doener maar vooral ook denker.

Voor hetzelfde geld was Inez dierenarts geworden. Of archeoloog. Of criminoloog.  Maar het communicatievirus kreeg haar te pakken en het liet haar niet meer los. 

Problemen van consumenten: daar kan ze echt verliefd op worden. Zich daarin verdiepen om oplossingen te kunnen voorstellen boeit haar mateloos. Ook van buyer persona’s creëren krijgt ze maar niet genoeg. Zelfs voor merken, producten of diensten die totaal buiten haar eigen leefwereld liggen. “Kei boeiend is dat!”  als jonge communicatieprofessional met een extra jaar BAS achter de kiezen voelde ze zich meteen thuis bij Dallas. Als Digital Strategist wil ze zich binnen de kortste keren onmisbaar maken.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN?

Inez begeleidt merken in hun B2C- en B2B-communicatie met hun buyer persona’s. Een dialoog die van website-bezoekers leads maakt, van leads klanten, en van klanten tevreden klanten die ambassadeurs voor je merk worden.  Om dat allemaal in goede banen te leiden, kan Inez rekenen op collega-strateeg Olivier en de andere kleppers van Dallas.

Lees hier het interview

INEZ GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
“Reclame irritant? Er is slechte reclame, maar ook goeie. Ik zie toch nu en dan campagnes waarvan ik denk: “Cool! Ik wou dat ik op dát inzicht was gekomen!” De noden van de consument zijn hoe dan ook een goed vertrekpunt.”

Social media

Waar hangt zij uit op social?