<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Isabel_Z1920x1080.png

MENSENFAN MET ERVARING OP DE TELLER

Isabel Artoos, Account Director
witvlak1

TEAMPLAYER. FLEXIBEL. SOCIAAL/VERBAAL. BETROKKEN BIJ MENSEN. COMPROMISZOEKER.

#eagertolearn. Die Dallas-waarde is Isabel op het lijf geschreven. Zo’n vijftien jaar geleden rolde deze Master Vertaalkunde-Marketing & Sales manager de reclame in en sindsdien plukt ze vakkennis en levenslessen waar ze maar kan. Als Account Director bij Dallas wil ze de collega’s in haar team positief aansturen en laten meegenieten van de ervaring op haar teller.  

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN?

Als Account Director wordt zij jouw rots in de branding. Je hoort en ziet haar vaak. Want een excellente klantrelatie opbouwen is haar doelstelling nr. 1. Ze  gaat dan ook ver - zowel intern bij Dallas als in de contacten met jou en je team - om alles in goede banen te leiden.

Bij Dallas stuurt ze jouw team aan, een multidisciplinaire ploeg met alle nodige competenties om je projecten tot een goed einde te brengen. Ze waakt over het functioneren ervan, van vlotte opstart over het juiste werktempo tot en met: de ROI die jou zin geeft in méér. Er groeit dan ook een vertrouwensrelatie, waardoor de kans groot is dat je nog meer projecten aan haar toevertrouwt.

Wil je meer weten over Isabel? 

Lees hier het interview

Isabel GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
"Probeer er altijd het beste uit te halen. Geef niet op, laat het niet hangen. Neuzen in dezelfde richting en: vooruit!"

SOCIAL MEDIA

Hoewel ze gepokt en gemazeld is in het klassieke reclamevak, is ze erg nieuwsgierig naar wat de ‘nieuwe media’ bijdragen aan het communicatievak. Je vindt haar terug op: