<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Jan_Z1920x1080

Creatieve inbound lover

Jan Algoed, Senior Creative

witvlak1

FAMILY MAN. INBOUND BELIEVER. FIETSHERSTELLER. BOEKENWURM. ASSISTENT UGENT.

In de voorbije jaren heeft hij van zowat alle facetten van het reclamevak geproefd en weet hij het wel zeker: inbound marketing is de toekomst. In februari 2019 ging Jan Algoed aan de slag bij Dallas Antwerp, “hét inbound marketing bureau van ons land”. Hier levert hij creatieve energie en straffe ideeën aan zowat alle project- en klantenteams.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN?

Voor een Senior Creative als Jan is elke dag veel te snel voorbij.

Hij gaat mee aan de slag in concepting en brainstorming. Schrijft briefings voor creatives en werkt zelf aan online en offline ideeën. Reviewt voorstellen, geeft feedback. Vormt tandem met andere creatives, strategists en content managers. Steekt een extra tandje bij met firestarters voor prospects, proactieve voorstellen voor klanten, presas voor pitches, inspirerende verhalen voor iedereen.

Kortom: op allerlei manieren werkt hij mee aan impact voor je merk en je bedrijf.

Daarvoor overlegt hij geregeld met Creative Director Stijn, Content Managers Alix en Sven, Content Creator Annelien en Copywriter Marita, Digital Strategist Olivier, Digital Executive Suraiya en Interaction Designer/Developer Charlotte.

Wil je meer weten over Jan? 

Lees hier het interview

Jan GENEREERT LEADS VOOR…

“The only way to do great work is to love what you do.” - Steve Jobs

Social media

Waar hangt Jan zoal uit op social? Je vindt hem terug op: