<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">

 Leads genereren is de makkelijkste manier om je business te boosten

Get Started

Een fantastisch aanbod, maar je lead generation loopt voor geen meter?

Je mag eigenlijk niet klagen, want er komt best wel wat verkeer op je website. Maar daar stopt het, bezoekers worden geen leads. Misschien heb je naast het doorsnee contactformulier geen of weinig conversiepunten? Of onderneem je wel al stappen voor lead generation, maar ligt de conversieratio te laag? Doelgerichte lead generation zal dit probleem voor je oplossen.

Lead generation in de autosector

GMAN is de verdeler van Opel en Toyota in de regio van Antwerpen tot Vilvoorde. We schreven voor hen een uitgebreid e-book rond hybride wagens. Waarom? We zagen de zoekopdrachten toenemen rond hybrides en alternatieven voor diesel- en benzinewagens. Bovenop dit e-book werden ook enkele blogposts uitgewerkt, waarin we dieper ingingen op de verschillende hoofdstukken mét oog voor interessante keywords.

gman logo

“Het partnership met Dallas Antwerp zorgt ervoor dat GMAN ook op de digitale kaart staat.”

Tina Van Ingelghem, Marketing Coördinator bij GMAN.

Hoe kunnen we dat voor jou doen?

icon-campaign

Lead generation campagne

Je wil graag het aantal leads binnen jouw business opdrijven, maar je hebt geen idee hoe je daaraan moet beginnen? Wij tekenen het raamwerk van zowel organische als gesponsorde lead generation campagnes uit en zetten ze volledig voor je op.
icon-experiment

Content creatie

Hoe ga je die leads verleiden om hun gegevens achter te laten? Met inspirerende lead generating content, een aantrekkelijke website, onmisbare video content, … maken we je websitebezoekers warm voor je bedrijf. We werken deze content - in eender welk formaat - voor je uit.
icon-research

Conversie tracking

Meten is weten, zeker in het geval van lead generation. Daarom zorgen we ervoor dat alle nieuwe conversies opgenomen worden in je analytics, marketing automation of dashboarding software.
icon-settings

Technologie afstemmen op conversie

Technologie is je BFF als het gaat om lead generation. We implementeren landingspagina’s, online chat, chatbots, blog opt-ins of integraties met tal van andere tools.
icon-web

User behaviour audit

Je kunt best veel leren uit het gedrag van je bezoekers. We tracken het klikgedrag, zetten A/B-testing op, we maken heatmaps of nemen sessies op van gebruikers om conversieproblemen te identificeren.
icon-graphics

Rapportage

We volgen alles op de voet op en houden jou hiervan op de hoogte tijdens onze rapportages. We bekijken de conversieratio, analyseren welke kanalen en content het best converteren en we gaan de click-through-rate na van de call-to-actions. Deze gegevens vormen de basis voor slimme optimalisaties.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Conversiepunten creëren

We bepalen conversiepunten om de leads doorheen de marketing funnel te leiden.

 
Artboard 26
Artboard 46

2/ Conversieratio optimaliseren

Elke maand rapporteren we over de conversieratio van de verschillende componenten. Na deze evaluatie kunnen we optimalisaties doorvoeren om de cijfers te boosten.

3/ Nieuwe conversie ideeën bedenken

Is er een doelgroep die we te weinig bereiken? Is er nog een deel van de buyer journey waar nog geen lead magneet voor bestaat? Of krijgt een bepaald product te weinig aandacht? We ontwikkelen - afhankelijk van de noden - nieuwe conversie ideeën.

Artboard 79

WELKE SOORTEN LEAD GENERATION BIEDEN WE AAN?

  • Ebooks
  • Newsletter opt-ins
  • Eventregistraties
  • Online chat
  • Chatbots
  • Meetingregistraties
  • ...

Leestip: +19 Lead Generation-ideeën waarmee we meer dan 20.000 leads binnenhaalden.

 
dirk-1-1

WIL JE EENS BABBELEN OVER LEAD GENERATION?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

row.name

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

Creative 2

Creative

Geef een creative een duidelijke briefing in handen en wait for the magic to happen. Een originele campagne, een inspirerende brainstorm, een knallende slogan of impactvolle copy: jij vraagt, hij draait.

row.name2

Designer

Een website, printadvertentie, logo, e-book of brochure: onze designer tovert telkens opnieuw een impactvol ontwerp uit de vingers. Jouw boodschap valt op dankzij zijn oog voor detail.

De impact van SEO bij onze klanten.

Dallas inbound marketing

Een inbound strategie om onszelf op de kaart te zetten.

Poppy

Een multimedia-lanceringscampagne.

GMAN

Een inbound strategie met hoge conversierate.

3 x meer gekwalificeerde leads via dallas.be.

We wilden de interesse van potentiële leads voor GMAN zo vroeg mogelijk capteren. Landingspagina’s waar ze hun gegevens konden achterlaten, waren hiervoor een belangrijke pijler. We analyseerden het gedrag van de bezoekers en stuurden hen gerelateerde content om de betrokkenheid van GMAN te tonen.

Lees meer →

dallasinbound_600x400

Poppy, challenger van de Antwerpse mobiliteit.

De Antwerpenaar carsharing leren kennen. En meteen laten gebruiken. Met een slimme campagne gingen we de uitdaging aan om een nieuwe mobiliteitsoplossing op onze overtuigde doelgroep los te laten.

Lees meer →

gman_600x400

Meer leads voor GMAN dankzij inbound marketing.

We wilden de interesse van potentiële leads voor GMAN zo vroeg mogelijk capteren. Landingspagina’s waar ze hun gegevens konden achterlaten, waren hiervoor een belangrijke pijler. We analyseerden het gedrag van de bezoekers en stuurden hen gerelateerde content om de betrokkenheid van GMAN te tonen.

Lees meer →

leadgenarariotn

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT