<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Lislot_Z1920x1080

Crossmediale content manager

Lislot Saerens, Social Media Expert

witvlak1

EIGENZINNIG. ENTHOUSIAST. ALLES OF NIETS. AMBITIEUS. SPORTIEF.

Op digitaal vlak was ze eigenlijk een laatbloeier. Maar een nieuwe wereld ging open. Na enkele jaren van taalstudies, tijdens een stage in Parijs, sloeg de vonk écht over en ging ze vol overtuiging Cross Media Management studeren. Toen ze de Dallas-vacature zag, wist ze het meteen: dít wou ze doen. Sindsdien staat haar leven in het teken van Facebookpixels, (re)targeting, clicks & likes, engagement, conversie en optimalisaties.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN?

Bij Dallas is Lislot het aanspreekpunt voor alles wat social media betreft. Wie advies nodig heeft over de inhoud of het format van social campagnes, kan rekenen op haar eerlijke, deskundige mening. Daarnaast vertaalt ze de strategie naar de verschillende social mediakanalen. Maakt ze social distributieplannen en mediaplannen. Stelt ze onrealistische verwachtingen bij. Plant ze campagnes in. Monitort ze de respons erop. Rapporteert ze, analyseert de resultaten en stelt optimalisaties voor. Meestal voert ze die ook zelf uit.

Daarvoor overlegt zij geregeld met Digital Strategist Olivier, Content & Project Managers Alix, Sofie en Sven, en met Digital Executive Suraiya.

Lees hier het interview

Lislot GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
“There is no social media.
Only humans filling it with garbage.”
- Gary Vaynerchuk

Social media

Waar hangt zij uit op social?