Genereer meer leads en tijd door marketing automation in te voeren

Get Started

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Wil je graag aan de slag met marketing automation voor jouw bedrijf en ben je op zoek naar geschikte software? Of heb je al marketing automation software geïmplementeerd, maar ben je ervan overtuigd dat je niet het onderste uit de kan haalt? Als je nu ja knikt, dan zit er maar één ding op: plaatsnemen rond de tafel met één van onze conversie experten.

jasper_800x800

“Marketing automation is het automatiseren van bepaalde repetitieve marketingtaken aan de hand van software. Hierdoor krijgt de juiste persoon de juiste content op het juiste tijdstip.”

Jasper Wouters, Inbound Expert bij Dallas Antwerp.

Wat kunnen we voor je doen?

icon-target

Automatisch kwalificeren van bezoekers

Via de landingspagina’s doen we aan buyer persona identificatie, zodat we weten wie interesse toont. De online chat op je website kan eerst ingeleid worden door een chatbot, die de automatische kwalificatie op zich neemt. Progressive profiling stelt je in staat om steeds meer te weten over je leads. Van zodra de lead voldoende gekwalificeerd is, kan via lead scoring een vlotte handover naar sales verzekerd worden.
icon-auto-45

Geautomatiseerde communicatie

We automatiseren het uitsturen van je blog updates. Daarnaast is het ook mogelijk om het vertalen van je marketing content in je marketing automation platform te automatiseren.
icon-allround

Customer lifecycle management

We zetten lead nurturing workflows op om jouw leads doorheen de marketing funnel te begeleiden.

icon-group2

Behavioural marketing

Op basis van het gedrag van leads op je website kunnen automatisch workflows getriggerd worden.

icon-robot

Artificial intelligence

Wat als we alles door de technologie laten bepalen? Machine learning algoritmes zijn in staat om leads te kwalificeren en de optimale zendtijd van jouw volgende e-mailcampagne te bepalen.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Marketing automation opzetten

Geen kaas gegeten van marketing automation software? We installeren de software kant-en-klaar voor jou. Wil je liever dat onze inbound expert over je schouder meekijkt en je bijstuurt waar nodig? Dat kan ook!

 
Marketing automation opzetten
Content creatie 2

2/ Content creatie

Eat, sleep, create, repeat. Onze content creators duiken in de briefing, doen aan research en gaan aan de slag met het witte blad/scherm. Ze schrijven converterende content zoals landingspagina’s en maken opvallend beeldmateriaal om je doelgroep te overtuigen.

Lees meer →

3/ Implementatie campagne

Zo, de inhoud is klaar. Nu gaat de inbound expert aan de slag en implementeert de campagne in de marketing automation software. ‘Enter!’

brainstorms
Rapportage

4/ Rapportage en optimalisaties

We volgen alles op de voet op en houden jou hiervan op de hoogte tijdens onze rapportages. We bekijken de conversieratio, analyseren welke kanalen en content het best converteren en we gaan de click-through-rate na van de call-to-actions. Deze gegevens vormen de basis voor slimme optimalisaties.

dirk-1-1

WIL JE EENS BABBELEN OVER MARKETING AUTOMATION?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

row.name

Inbound Expert

De inbound expert zet alles op alles om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hij bepaalt de slimste SEO-strategie en combineert deze met paid search indien nodig, implementeert marketing automation en identificeert nieuwe conversie-experimenten.

row.name2

Digital Strategist

Geen vraagstuk te moeilijk voor de digitaal strateeg. Hij zet de lijnen uit om jouw marketingdoelstellingen te halen. De strateeg tekent het ‘grotere verhaal’ uit en leidt de teamleden doorheen het volledige traject.

Content Manager 1

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

De impact van marketing automation bij onze klanten.

Partena Ziekenfonds

Een lead nurturing campagne voor zwangere vrouwen.

GMAN

Een inbound strategie met hoge conversierate.

Connections

Een campagne die doet dromen.

Recordscore: 80% opening rate voor Partena Ziekenfonds.

Een zwangerschap is een heel bijzondere ervaring. En tegelijk ook typisch een periode waarin vrouwen veranderen van ziekenfonds. Hoe overtuig je hen om bewust die stap te zetten?

Lees meer →

Partena_zwanger

Meer leads voor GMAN dankzij inbound marketing.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Lees meer →

gman_600x400

Book & Pay van Connections: reizigers inspireren in plaats van te irriteren.

Januari is hét moment voor touroperator Connections om reizigers te overtuigen. We kaapten proactief het beslissingsproces en bezorgden reizigers een gepersonaliseerde, inspirerende reisvideo van hun droombestemming.

Lees meer →

Connections_vroegboek_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT