<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Olivier_Z1920x1080.png

DIGITAAL STRATEEG MET VISIE EN VOICE

Olivier De Laet, Digital Strategist
witvlak1

GROEPSDIER. PAPA. VOETBALLER. ENTHOUSIAST. NIEUWSGIERIG.

Voor hetzelfde geld was Olivier psycholoog geworden. (Of singer-songwriter. Of voetballer.)  Maar hij vloog los het bureauleven in en ontpopte zich tot Digital Strategist.

De vraag wat mensen drijft boeit hem mateloos. Ook de essentie van merken, producten en diensten houdt hem wakker. Op het raakvlak tussen die twee beweegt hij zich elke dag, op zoek naar dé manier om resultaten te boeken voor ‘zijn’ klanten. Zijn ruime en internationale ervaring helpt hem daar zeker bij.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN?

Olivier begeleidt nationale en internationale merken in hun communicatie above en below the line, off- en online,  bij hun dialoog met hun buyer persona’s. Een dialoog die van website-bezoekers leads maakt, van leads effectieve klanten, en van klanten super tevreden klanten. Om dat allemaal in goede banen te leiden kan Olivier ook rekenen op de andere kleppers van het Dallas team.

Wil je meer weten over Olivier?

Lees hier het interview

Olivier GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
"Ik geloof niet in intrusieve reclame. Dat werkt steeds minder. Dé vraag is: waar staan mensen wél voor open, en hoe speel je daar best op in?"

SOCIAL MEDIA

Ook op social media kun je Oli volgen. Hier tref je hem vaak aan: