ONTDEK HET CONVERSIE
POTENTIEEL VAN JOUW WEBSITE.

Bereken jouw 'opportunity to convert' en krijg een gratis rapport.

Bereken je conversiepotentieel

DE HUIDIGE CREATIEVE SECTOR STAAT VOOR EEN GROTE UITDAGING.

Creativiteit inzetten als business driver voor een meetbaar resultaat. De traditionele OTS (Opportunity to See) en OTH (Opportunity to Hear) zorgen ongetwijfeld voor een groot bereik en heel wat leads. Maar worden die leads ook effectief klant? Dat blijft voor heel wat bureaus een groot vraagteken.

Dallas Antwerp ging de uitdaging aan en introduceerde de OTC (Opportunity to Convert). Een algoritme dat analyseert hoe conversie-gedreven jouw digitale kanalen zijn. Combineer de traditionele OTS en OTH (een groot bereik) met de OTC (conversie) en het resultaat… ROMI2.

Onze noemer voor een optimaal brand ecosysteem waarin elke communicatieboodschap meetbaar wordt op het niveau van conversie. Hierin worden outbound én inbound perfect op elkaar afgestemd voor een multiplicator van resultaat, creatieve ideeën en content die daadwerkelijk verschil maken voor jouw merk.

Bereken mijn OTC

 

"De traditionele OTS en OTH zorgen ongetwijfeld voor een groot bereik en heel wat leads.
Maar worden die leads ook effectief klant?
Dat blijft voor heel wat bureaus een groot vraagteken."
Dirk Cassiers

ONTDEK HIER JE ONLINE CONVERSIEPOTENTIEEL EN BEREKEN JE EIGEN OTC.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang via email jouw persoonlijke OTC-score.

Let op: het kan enkele dagen duren voordat je een antwoord krijgt omdat wij jouw website zorgvuldig analyseren én in één adem ook enkele quick wins definiëren.

Bereken mijn OTC