<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Sandy

NEXT STEP: NA VIDEO, NU (OOK) COMMUNICATIE

Sandy Van de Wiele, Content & Project Manager

witvlak1

 

Na negen jaar in videoproductie was Sandy Van de Wiele toe aan iets nieuws. Iets spannends. Iets waar ze ook al haar ervaring kon inbrengen. Maar zomaar overstappen, nee. Het was de vacature als Content & Project Manager bij Dallas die haar over de streep trok. Want hier wordt communicatie heel breed bekeken. En de nieuwe inhouse videostudio ging net open. “Bij Dallas gebeurt meer dan reclame. Net waar ik naar op zoek was. Geen pure promo. Net dát gaf de doorslag voor mij”, vertelt ze. Even kennismaken. .

Wat heb jij als klant daar nu aan?

Als Content & Project Manager - kortweg CPM - speelt zij een centrale rol in de creatie en distributie van je content. Zij maakt de content calendar, beheert en presenteert die. Een onmisbare tool die volledig past in de afgesproken contentstrategie. 

Daarnaast kan je op haar rekenen om social media- en andere campagnes op te zetten en te beheren. Vertrekkend vanuit jouw buyer persona’s de juiste content op het juiste moment de wereld insturen en op die manier leads genereren, daar gaat het om. KPI’s zijn haar passie. Voor Sandy gaan creatie en ROI hand in hand. ‘Imagine Impact’ is ook haar baseline. 

Bij Dallas waakt zij erover dat iedereen die betrokken is bij die projecten, precies doet wat beloofd en gepland is. Heb je vragen? Zij zorgt voor antwoorden. 

Daarvoor overlegt zij geregeld met Client Service Director Annelies, Content Creator Annelien en Copywriter Marita, Digital Strategists Olivier en Inez en Creatives Stijn en Sofie.

Meer weten over Sandy?

Lees hier het interview

Sandy GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
“Stressen gaat niet helpen, alles komt altijd goed”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt zij uit op social?