Scoor hoger in Google dankzij onze SEO-aanpak

Get Started

Je hebt heel wat te vertellen, maar niemand weet je te vinden.

 

Wil je uitpakken met je kennis, maar is er amper verkeer op je website? Doet het pijn dat je concurrenten schitteren bovenaan in de zoekresultaten? Heb je geen geoliede content machine draaien en dateert de laatste blogpost al van eeuwen geleden? Of heb je net een hele reeks blogposts en cases gepubliceerd, maar worden ze niet gevonden? Wij weten wat jou te doen staat.

dirk_800x800

“Dallas Antwerp was in 2015 nergens te bespeuren in de zoekresultaten voor het keyword ‘inbound marketing’. Een serieuze ommezwaai in de contentstrategie was nodig.”

Dirk Cassiers, Managing Partner bij Dallas Antwerp.

80% van de blogposts op de Dallas Antwerp website hadden een tijdelijke waarde, slechts 20% een SEO-insteek. Dat hebben we omgedraaid. Practice what you preach. De nieuwe strategie kreeg een doorgedreven SEO. Van technische aanpassingen aan de website over de puntjes op de ‘i’ zetten met on-page SEO tot content promotie via backlinking. Mét resultaat.

200 %
stijging in organic traffic
top 3
positie voor 'inbound marketing'

Hoe kunnen we dat voor je doen?

icon-search

SEO-audit

De SEO-audit toont waar je prioriteiten liggen. Welke optimalisaties aan je website hebben het meeste effect? We bekijken het technische luik en je content strategie, maar zoomen ook in op je content promotie.

Lees verder →

icon-keys

Keyword research & topic clusters

Jij hebt heel wat te vertellen, maar doe je het op de juiste manier? Wat zijn de keywords die in jouw business onmisbaar zijn? Waarop moet je ranken? Hoe groepeer je deze content in topic clusters? Wij identificeren de juiste keywords om aan de slag te gaan.

icon-copy

SEO copywriting

Het keyword onderzoek is de basis voor een content creator om de beste webpagina’s en blogposts op het scherm te toveren. We staren ons niet blind op de SEO-technieken, want we schrijven voor mensen. Hierbij verliezen we ook de user experience van je content niet uit het oog. 

Lees verder →

icon-graphics

Organic traffic reporting

Content is nooit af. Elke maand rapporteren we het resultaat van onze inspanningen, optimaliseren we de content waar nodig en lijsten we de nieuwe opportuniteiten op. SEO heeft impact, maar het is een werk van lange adem.
icon-research

SEO-strategie

De zoekresultaten van Google worden steeds diverser. We optimaliseren doorgaans de standaard zoekresultaten, maar misschien is een local SEO- of video SEO-aanpak interessanter voor jou? Of wie weet beschik je over veel content, maar mis je links naar je website? We werken een SEO-strategie uit op basis van keyword research.
icon-hammer

Technische SEO

Respecteer je de html syntax in je templates? Laden je pagina’s snel genoeg? Wordt data via je formulieren beveiligd verstuurd? Werk je regelmatig je 404’s weg? Is je website mobile responsive? En wat met je language tags? En Google AMP? Enfin, we kijken naar alle technische aspecten onder de motorkap van je website. Na onze optimalisatieronde is die helemaal SEO-proof.
icon-phone

Link building & content promotie

De top 10-plaats in Google lonkt, backlinking en social sharing geven je net dat extra duwtje in de rug. Surf mee op de hoge autoriteit van andere websites én vergroot je impact via sociale media.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ SEO-audit

Onze SEO-experts nemen jouw website onder de loep. Waar is er ruimte voor verbetering? Tijdens de audit checken ze alle elementen die bepalend zijn voor je rankings in Google. Van technische SEO over content SEO tot de navigatie van je website en je huidige backlinks: alles komt aan bod. Aan het einde van deze audit krijg je een rapport voorgeschoteld met alle werkpunten.

 

 
SEOaudit
SEOproofmaken

2/ SEO-proof maken van jouw website

De actiepunten uit de SEO-audit vormen de basis voor deze tweede stap. De digitaal strateeg bepaalt samen met de SEO-expert de prioriteiten op vlak van on-page en off-page SEO. Op basis van deze content strategie vliegen we erin!

3/ Doorlopende content creatie, rapportage en optimalisatie

Elke maand maken we een rapport op waarin we alle resultaten bundelen. Halen we de KPI’s van organisch verkeer? Welke blogposts kunnen geoptimaliseerd worden? Voor welke keywords hebben we nog geen content? En hoe organiseren we deze content in topic clusters?

contentcreatierapportageenoptimalisatie
dirk_800x800

WIL JE EENS BABBELEN OVER EEN SEO-AANPAK?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

row.name2

Digital Strategist

Geen vraagstuk te moeilijk voor de digitaal strateeg. Hij zet de lijnen uit om jouw marketingdoelstellingen te halen. De strateeg tekent het ‘grotere verhaal’ uit en leidt de teamleden doorheen het volledige traject.

Conversie Expert 1

Inbound Expert

De inbound expert zet alles op alles om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hij bepaalt de slimste SEO-strategie en combineert deze met paid search indien nodig, implementeert marketing automation en identificeert nieuwe conversie-experimenten.

row.name

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

De impact van SEO bij onze klanten.

SEO tips

Een goed vindbare website.

Benchmarks

SEO-statistieken voor CMO’s en marketeers.

GMAN

Een inbound strategie met hoge conversierate.

SEO tips die je website vindbaar maken

Een reeks bruikbare SEO tips om jouw website een goede ranking op Google te bezorgen.

Lees meer →

seotipvoorwebsite

23 SEO Benchmarks die marketeers moeten kennen.

Is SEO pure geldverkwisting in jouw ogen? Mogen we je dan het tegendeel proberen te bewijzen met enkele cijfers?

Lees meer →

benchmarks

Meer leads voor GMAN dankzij inbound marketing.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Lees meer →

gman_600x400