SEO copywriting is onmisbaar voor succesvolle inbound marketing.

Get Started

Niet alleen wat je vertelt is belangrijk. Hoe je het schrijft, is minstens zo doorslaggevend.

 

Je hebt een website en schrijft blogposts, maar deze pagina’s leiden weinig of geen verkeer naar je site? Je wil van start gaan met content marketing, maar je hebt hulp nodig bij het schrijven van SEO-vriendelijke teksten? Als je de bezoekerscijfers van je website een boost wil geven, dan is SEO copywriting een must-have.

 

Verleid je doelpubliek met slimme SEO copywriting 

Nancy_KINEPOLIS

“Dankzij de continue focus op SEO hebben wij intussen al een aantal pagina 1 rankings bereikt in Google. Hierdoor zijn we zeker makkelijker vindbaar maken voor onze prospecten en klanten.”

Nancy Moerman, B2B Support Manager bij Kinepolis Business.

Kinepolis Business is de B2B-divisie bij Kinepolis. De focus ligt duidelijk op drie pijlers: Events, Gifts en Advertising. Of: alles wat Kinepolis te bieden heeft aan bedrijven voor hun evenementen, het aanbod aan relatiegeschenken en de ruime  range aan mogelijkheden om te adverteren op, maar ook buiten het grote scherm.

Hoe komen bedrijven die daarnaar op zoek zijn, snel terecht bij Kinepolis? Doorgedreven SEO zorgt daarvoor. En met succes: voor 21 van de 42 geselecteerde keywords rankt Kinepolis in de top 10. En voorjaar 2018 registreerden we 220% meer organische sessies. Ka-ching!

21 /42
keywords in de top 10
+ 220 % sessies
Voorjaar 2018 t.o.v. 2017
47% %
van de blogvisits komt via SEO

Hoe zorgen wij voor content die meer verkeer naar je website leidt?

icon-keys

Keywords

Wat zoekt mijn doelpubliek precies? En hoe kan ik daarop inspelen? Wij duiken in het zoekgedrag van jouw focuspersona’s en brengen het aantal zoekopdrachten in kaart voor de belangrijkste keywords.
icon-cluster

Topic clusters

Hoe bouw je een sterk SEO-verhaal uit online? Topic clusters zullen je hierbij helpen. We werken rond één centraal keyword - kan later uitgebreid worden als dit nodig is voor jouw business - en tekenen een roadmap uit met daarin alle pagina’s en blogposts die nodig zijn om voor dit keyword te scoren.
icon-research

On-Page SEO

We zijn niet enkel verantwoordelijk voor het theoretische luik, ook de uitvoering hebben we in de vingers. Onze content creators zijn opgeleid om SEO-proof copy te schrijven. Zitten ze met vragen, dan kent onze SEO-expert ongetwijfeld het antwoord. Daarnaast is een SEO-focus meer dan copy alleen. We hebben ook aandacht voor beeld, in de vorm van foto, infographics of video.
icon-target

Best practices

SEO staat niet stil. Even met je ogen knipperen en er zijn nieuwe best practices. Wij volgen alles op de voet en onze content creators nemen elke nieuwe slimmigheid ter harte.
icon-copy

Toegankelijke copy

We staren ons niet blind op de SEO-regels, we schrijven in de eerste plaats voor mensen. Niet voor de Googlebot.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Keyword research & topic clusters

De SEO-expert lijst de zoekwoorden op waarvoor jouw potentiële klant een antwoord zoekt. Hij visualiseert elk topic in een content road map. Deze topic clusters zijn het startpunt voor impactvolle SEO copywriting.

 
keywordresearch
contentplanning

2/ Content planning

Op basis van het keyword research en de topic cluster(s) wordt een content calendar opgesteld door de content manager. Hij/zij is de schakel tussen jou en de content creator(s). Om dit tot een goed einde te brengen zijn deadlines en vooraf bepaalde feedbackrondes onmisbaar. Preach!

3/ Content creatie & publicatie

Geen onderwerp is te gek, onze content creators duiken er met veel plezier in. Met SEO-proof copy als resultaat. Zitten er ook content creators in jouw team? Dan neemt onze SEO-expert graag de coachende rol op zich.

contentcreatierapportageenoptimalisatie
SEOreporting

4/ SEO reporting & optimalisering

We volgen de resultaten van het content verhaal op de voet. Elke maand rapporteren we over de stijgingen (en dalingen) in de zoekresultaten. Kunnen we mits enkele slimme ingrepen de resultaten van bestaande content opkrikken? Super, dan stelt de SEO-expert optimalisaties voor waarmee de content creator aan de slag gaat.

dirk-1-1

WIL JE EENS PRATEN OVER SEO COPYWRITING?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan? 

Conversie Expert 2

Inbound Expert

De inbound expert zet alles op alles om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hij bepaalt de slimste SEO-strategie en combineert deze met paid search indien nodig, implementeert marketing automation en identificeert nieuwe conversie-experimenten.

row.name

Copywriter

Een creatieve blogpost, een informatieve webpagina, een inventieve social media post of een boeiend eBook: onze copywriter schudt ze in geen tijd - én foutloos - uit de mouw. De on-page SEO-regels kan hij/zij uit het hoofd debiteren, maar het doelpubliek wordt nooit vergeten. We schrijven voor mensen, niet voor zoekmachines.

row.name2

Digital Strategist

Geen vraagstuk te moeilijk voor de digitaal strateeg. Hij zet de lijnen uit om jouw marketingdoelstellingen te halen. De strateeg tekent het ‘grotere verhaal’ uit en leidt de teamleden doorheen het volledige traject.

De impact van SEO copywriting bij onze klanten.

SEO-teksten schrijven

Eerst voor mensen, dan voor zoekmachines.

Dallas inbound marketing

Een inbound strategie om onszelf op de kaart te zetten.

GMAN

Een inbound strategie met hoge conversierate.

SEO-teksten schrijven: waarop moet je letten?

SEO copywriting is geen ruimtevaarttechnologie. Je moet wel genoeg voorbereiding treffen. Anders blijf je op de onvindbare pagina’s van zoekmachines.

Lees meer →

seotekstenschrijven

3 x meer gekwalificeerde leads via dallas.be.

Als agentschap zelf de impact waarmaken die je aan je klanten belooft. Dat deden we dankzij onze inbound strategie.

Lees meer →

dallasinbound_600x400

Meer leads voor GMAN dankzij inbound marketing.

Hoe kan je de goede offline reputatie van een bedrijf vertalen naar een sterk online merk? Een frisse website, slimme marketing automation en steengoede content zijn het antwoord.

Learn More →

gman_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT