Doelgerichte social media marketing als echte boost voor je business

Get Started

Ons bedrijf zit op social media, omdat iedereen dat doet?

Raak je niet langer voorbij alle ruis op social media? Moet je jouw berichten op Facebook plat sponsoren om resultaten te halen? Ervaar je geen ROI van je inspanningen op LinkedIn? Heb je het gevoel dat je content niet meer aanslaat op Instagram? Een hands-on aanpak van je social media marketing is wat jij nodig hebt.

Organisch bereik is niet dood. Integendeel!

sven_800x800kopie

“Met content die je consumenten écht willen zien, kan je wel degelijk de strijd met de algoritmes aangaan. Inspelen op emoties, dat is belangrijk!”

Sven Van Herck, Content & Project Manager bij Dallas Antwerp.

Bij CORNET kozen we er resoluut voor om de strijd met organisch bereik niet op te geven. We leveren hier content die fans en toekomstige fans willen (!) zien en waarop ze met veel enthousiasme reageren. Mét resultaat, want we verpulveren met 4,57% de algemene ‘engagement ratio’ benchmark voor ‘Food & Beverage’ van 0,23%.

Hoe kunnen we dat ook voor jou doen?

icon-360

360° social media

We nemen je social media kanalen - of het nu gaat om Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube of Instagram - helemaal over. Daar komt het op neer. We bedenken campagnes, zorgen voor een ‘always on’ insteek en bewaken de reacties van je volgers. Van strategie tot uitgewerkte social media post: op ons kan je rekenen.
icon-social

Social campagnes

Een originele activatie, een nieuw product of cool verhaal? We bedenken een campagne die we over een afgebakende periode uitrollen op jouw social media kana(a)l(en). Mét duidelijke KPI’s om jouw marketingresultaten te halen.
icon-graphics

Traffic genereren

Geef je blogposts, e-books, presentaties, tools, … de aandacht die ze verdienen. Wist je trouwens dat long copy voor 80% meer engagement zorgt? Wij helpen je om je content te verspreiden via social media. Dit zit verweven in onze inbound marketing aanpak.
icon-group

Community management

Social media is a two-sided conversation. Laat je brand lovers niet in de kou staan en ga de conversatie met hen aan. Speel in op de reacties van je volgers en neem hun vragen/opmerkingen/problemen ter harte. Geen tijd? Dan nemen wij dat van je over!
icon-school

Coaching

Wil je graag zelf de touwtjes in handen houden, maar beschik je over te weinig kennis? Is er iemand binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor social media, maar mist die nog enkele finesses? Dallas Antwerp to the rescue. We helpen je een content calendar op te stellen, ondersteunen je bij de visuele stijl of geven social media opleidingen. Op maat van jouw vraag.

 

Hoe pakken we het aan?

1/ Social Media strategie

We werken een concrete social media strategie uit, waarbij de contentstrategie het startpunt is. Zonder duidelijk doel berichten posten op social media zal misschien tijdelijk effect hebben, maar het zal je op lange termijn niets opleveren.

Lees meer →

 
startenmethubspot
implementerenvanstrategie

2/ Creatieve concepten

Een losse post rond de actualiteit is leuk, maar wij zien het groter en we willen meer resultaten. De enige manier om hierin te slagen: een creatief concept met een duidelijke verhaallijn die verder draagt dan één social media post. We verliezen de strategie geen seconde uit het oog!

Lees meer →

3/ Content planning

We werken een content plan uit voor elk kanaal, met aandacht voor de doelgroep, de promotiebudgetten en de content pilaren uit de strategie. Geen solo slim, want we nemen jouw feedback ter harte.

contentplanning
Content creatie

4/ Creatie

De ideeën en outlines staan op papier. En wat nu? Aan de slag! We schrijven prikkelende copy en creëren leuk beeldmateriaal. Afhankelijk van het beschikbare budget zijn er tal van uitwerkingen mogelijk: een full-on fotoshoot, ad hoc foto- of filmcreatie, beeldbewerking met designelementen,...

Lees meer →

5/ Distributie en adverteren

We volgen de content planning nauw op en distribueren de social media posts op het geschikte moment. Bovendien adverteren we ook mét kennis van zaken en binnen de uitgekiende strategie. Alles voor die knallende resultaten, niet?

Distributie en adverteren
dirk_800x800

WIL JE EENS BABBELEN OVER SOCIAL MEDIA MARKETING?

Boek een call met Dirk

Wie haalt voor jou het onderste uit de kan?

row.name

Digital Strategist

Geen vraagstuk te moeilijk voor de digitaal strateeg. Hij zet de lijnen uit om jouw marketingdoelstellingen te halen. De strateeg tekent het ‘grotere verhaal’ uit en leidt de teamleden doorheen het volledige traject.

Content Manager 1

Content & Project Manager

De CPM is je rechtstreekse lijn met Dallas Antwerp. Hij/zij trekt elk project en weet alles over het budget, de planning én strakke timings. De CPM bepaalt de content calendar, delegeert de uitwerking ervan én bewaakt het feedbackproces met de klant.

row.name2

Social Media Expert

De social media expert vertaalt de strategie naar een hands-on social media aanpak. Ze zet relevante campagnes op, analyseert en optimaliseert waar nodig. Ze doet er alles aan om binnen het beschikbare budget de KPI’s te bereiken.

Onze impact op de social media resultaten van onze klanten.

Billi, de bednetpoes

Een awareness campagne voor Bednet.

Cass

De lancering van de nieuwe soul- en funkartiest CASS.

Cornet

Een all-round content- en merkstrategie.

De Bednetpoes raakt 4 miljoen keer een mensenhart.

Hoe verhoog je awareness rond een ngo die ervoor zorgt dat langdurig zieke kinderen onderwijs kunnen volgen?

Lees meer →

Bednetpoes_600x400

Eruit springen op Spotify tussen 100.000-den? Zo doe je dat.

De lancering van een nieuwe muziekartiest vraagt de juiste marketing, artist branding en support bij de launch.

Lees meer →

Cass_launch_600x400

Het succes van CORNET smaakt naar meer.

Dankzij een slimme strategie laat dit jonge biermerk zich meteen gelden op de verzadigde markt van de sterke blonde bieren.

Lees meer →

Cornet_600x400

LEES HIER WAT ONS TEAM TE VERTELLEN HEEFT