IS BINCKBANK DE JUISTE BANK VOOR U? BESLIS VOORAL ZELF.

Potentiële klanten van BinckBank zijn intelligente en zelfbewuste mensen. Net zoals je hen niet moet vertellen wat ze met hun geld moeten doen, moet je hen ook niet vertellen dat BinckBank de beste online beleggingsbank is. Daar beslissen ze zelf wel over.

IS BINCKBANK DE JUISTE BANK VOOR U?

BESLIS VOORAL ZELF.

De doelstelling van de campagne: BinckBank positioneren als de evidente keuze voor zowel beginnende als ervaren beleggers. De strategie: wie de evidente keuze is, hoeft niets te bewijzen. De campagne nodigt de consument uit om vooral zelf te beslissen of BinckBank voor zijn persoonlijke situatie de juiste bank is.

Alle creatie vertrekt dan ook volledig vanuit het perspectief van de consument zelf. We vertellen niet waar BinckBank voor staat, maar schetsen een aantal ‘uit het leven gegrepen’ situaties of profielen, gekoppeld aan de vraag of BinckBank daar wel of niet bij aansluit. BinckBank stelt zich hierbij tegelijkertijd nederig én vol zelfvertrouwen op.

Wat we deden:

 • Radio
 • Print

Dallas Antwerp creëerde drie verschillende radiospots die inspelen op potentiële aanleidingen om online te beleggen. En telkens de vraag stellen of BinckBank in dat geval de juiste keuze is. Een mission statement die de voor- en nadelen van BinckBank beschrijft en de lezer uitnodigt om vooral zelf te beslissen of BinckBank voor hem of haar de juiste bank is.
 "We zijn wie we zijn" 

 

 STEFAN ROEGIERS, Country Manager BinckBank

 

De campagne

De campagne vertrekt vanuit verschillende behoeften en levensfases van waaruit een consument nadenkt over zijn geld. De vraag is telkens of je daarvoor bij BinckBank moet zijn. Het antwoord volgt op de landingspagina. Een opsomming van zowel de voor- als de nadelen van beleggen bij BinckBank maakt het eenvoudig om helemaal zelf te beslissen of BinckBank de juiste bank is, voor u.

 

De strategie

Binckbank wil online beleggen zo toegankelijk mogelijk maken. Ze doet dat o.a. door heel transparante tarieven te hanteren, een heel gebruiksvriendelijk beleggingsplatform aan te bieden en gratis online opleidingen te geven. Maar er zijn ook zaken die BinckBank niet doet. Beleggingsadvies geven bijvoorbeeld. Of kantoren uitbaten.

BinckBank is dus geen bank voor iedereen. Ideaal voor de meeste beleggers, maar niet voor álle beleggers.Collega selectie tool

Deze selectie tool laat toe om tot maximaal 4 collegas te selecteren, wiens foto bij jouw post komt te staan.

Belangrijk voor de goede werking van deze tool, is dat de naam van een foto van een collega, zijn of haar voornaam bevat. Bijvoorbeeld 'eli.jpg'. De extentsie is niet belangrijk.

Gebruiksaanwijzing:

 • 1. Selecteer tot maximaal 4 collegas.

 • Annelien Theys
  Annelies Florquin
  Dirk Cassiers
  Evelien Gerene
  Jasper Wouters
  Koen Nuyts
  Lina Savat
  Marc Waelbers
  Paul Popelier
  Stijn Gansemans
  Thierry De Vynck
  Thomas De Boeck
  Eli Hermans
  Kenneth Joris

 • 2. Druk op de knop 'COPY' • 3. Plak de tekst in de onderstaande module (verwijder eerst de oude tekst).


 • **********************
  Dirk Cassiers, Stijn Gansemans, Marc Waelbers, Julie Potloot, Thierry De Vynck, Sandra Oyen, Dominique Verniers, Lina Savat, Paul Popelier, Jasper Wouters, Annelies Florquin, Annelien Theys, Elke Ruys, Marita Daenekindt, Koen Nuyts, Katleen Van den Bergh, Erika Kongs, Anthony Buyssens, Pam Ferket, Evelien Gerene

  **********************