GEEN 80IES ZONDER DE MUZIEK.

Om de jaarlijkse Top 800 van de jaren 80 te promoten, maakten we gebruik van de kracht van iconische videoclips uit de jaren 80… maar dan zonder de iconische muziek.

Geen 80ies zonder de muziek

Om de Top 800 van de jaren 80 te promoten brachten we de foute 80ies weer helemaal tot leven. In een reeks iconische videoclips uit die periode én met een live radio event met tal van brand activations vanuit Lier.

De campagne

We brachten die jaren 80 weer helemaal tot leven met de campagne 'Geen 80ies zonder de muziek'. Een reeks iconische videoclips werden integraal geherlanceerd… maar dan zonder muziek. Daarnaast bouwden we een heus jaren 80 plein in Lier waar luisteraars een ganse week konden genieten van hits uit die periode.

Wat we deden:

 • TV commercials
 • Website traffic
 • Live event/Brand activation

Hoe spannend is de music video ‘Thriller’ van Michael Jackson… zonder de muziek? Hoe danst Lionel Richie in zijn musicvideo ‘Dancing on the ceiling’ als je de muziek eruit laat? Deze en nog drie iconische musicless music videos waren het hart van de campagne voor de Top 800. Ook konden luisteraars meestemmen viaeen speciaal ontworpen landingspagina.

De strategie

In de positionering Your Greatest Hits staat het muzikale collectieve geheugen van de luisteraar altijd centraal. De jaren 80 zijn een cruciaal decennium voor dat muzikaal geheugen. Daarom is de jaarlijkse Top 800 één van de hoogtepunten voor JOE fm.

Dallas-Antwerp-Geen-80ies-zonder-de-muziek1-600x853.jpg

 Collega selectie tool

Deze selectie tool laat toe om tot maximaal 4 collegas te selecteren, wiens foto bij jouw post komt te staan.

Belangrijk voor de goede werking van deze tool, is dat de naam van een foto van een collega, zijn of haar voornaam bevat. Bijvoorbeeld 'eli.jpg'. De extentsie is niet belangrijk.

Gebruiksaanwijzing:

 • 1. Selecteer tot maximaal 4 collegas.

 • Annelien Theys
  Annelies Florquin
  Dirk Cassiers
  Evelien Gerene
  Jasper Wouters
  Koen Nuyts
  Lina Savat
  Marc Waelbers
  Paul Popelier
  Stijn Gansemans
  Thierry De Vynck
  Thomas De Boeck
  Eli Hermans
  Kenneth Joris

 • 2. Druk op de knop 'COPY' • 3. Plak de tekst in de onderstaande module (verwijder eerst de oude tekst).


 • **********************
  Dirk Cassiers, Stijn Gansemans, Marc Waelbers, Julie Potloot, Thierry De Vynck, Sandra Oyen, Dominique Verniers, Lina Savat, Paul Popelier, Jasper Wouters, Annelies Florquin, Annelien Theys, Elke Ruys, Marita Daenekindt, Koen Nuyts, Katleen Van den Bergh, Erika Kongs, Anthony Buyssens, Pam Ferket, Evelien Gerene

  **********************