<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
sven_1920x1080.png

Verhalenbouwer tussen strategie en creatie

Sven Van Herck, Content & Project Manager

witvlak1

Accountable. Problemsolver. Nieuwsgierig. Muziekliefhebber. Club Brugge-fan.

Verhalen. Ze vormen de rode draad in de ‘journey’ van deze journalist/webmaster. Een hele reis was het al, offline en online, als journalist, hoofd- en eindredacteur, content creator en manager, ... Als Content Manager bij Dallas bouwt hij bruggen tussen strategie & creatie en gaat hij altijd op zoek naar de juiste invalshoeken.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN? 

Als Content & Project Manager speelt hij een centrale rol in de creatie en distributie van je content. Hij maakt de content calendar, dé onmisbare tool, en staat in voor de presentatie en het beheer ervan. Natuurlijk past die volledig in de afgesproken contentstrategie.
Daarnaast kan je hem inschakelen om social media- en andere contentcampagnes op te zetten en te beheren. Bij Dallas waakt hij erover dat iedereen die betrokken is bij de contentcreatie precies doet wat beloofd en gepland is.

Zoals Sven al zei in zijn interview: het liefst vertrekt hij vanuit jouw buyer persona’s om de juiste content op het juiste moment de wereld in te sturen. Daarvoor overlegt hij geregeld met Content Creator Annelien, Senior Copywriter Marita en Digital Strategist Olivier.


Wil je meer over hem weten? 

Lees hier het interview

Sven GENEREERT LEADS VOOR…

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” - Pipi Langkous

Social media

Waar hangt Sven zoal uit op social? Je vindt hem terug op: