Crossmediale content manager

Alix de Mey, Content Manager

CONTENTLOVER. Spraakwaterval. PODIUMBEEST. CINEFIEL. CULTUURTRIPPER.

Toen ze ontdekte dat zij naast schrijven ook nog een paar andere dingen goed kon - zoals organiseren, coördineren en plannen - begon de ‘journey’ van deze veelzijdige mediamadam pas echt goed. Het creatieve, de native advertising, content marketing, inbound marketing, de mediawereld: zowat alles wat haar aantrok, leek samen te komen bij Dallas Antwerp. Sindsdien leeft ze zich uit als Content Manager bij Dallas Antwerp.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN?

Als Content Manager speelt zij een centrale rol in de creatie en distributie van je content. Zij maakt de content calendar en staat in voor de presentatie en het beheer ervan. Die onmisbare tool past volledig in de afgesproken contentstrategie.
Daarnaast kan je op haar rekenen om social media- en andere contentcampagnes op te zetten en te beheren. Bij Dallas waakt zij erover dat iedereen die betrokken is bij de contentcreatie precies doet wat beloofd en gepland is.

Vertrekkend vanuit jouw buyer persona’s de juiste content op het juiste moment de wereld insturen en op die manier leads genereren, dat is haar grootste passie.

Daarvoor overlegt zij geregeld met Content Creator Annelien en Digital Strategist Ruben.

Wil je meer weten over Alix? 

Lees hier het interview

“Content moet informeren en inspireren, maar ook activeren. Dat is me altijd bijgebleven.”

Social media

Waar hangt Alix uit op social media?