Managing partner met gevoel voor ritme

Dirk Cassiers, Managing Partner

De drijvende kracht achter Dallas Antwerp.

Al 25 jaar lang is Dirk als ondernemer en als communicatiespecialist op zoek naar de ‘holy grail’ om de impact van creatieve campagnes te vertalen naar meetbare resultaten. En dat lukt steeds beter volgens Dirk. Zeker nu inbound marketing een fantastisch geïntegreerd totaalpakket biedt. Want, geef toe, ‘why bother’ als je campagnes niets meer bijdragen aan de businessresultaten van je klant? Op het ogenblik dat die bijdrage leveren niet meer lukt, kan Dirk maar beter een zangcarrière beginnen – vindt hij zelf.

Wist je dat: Dirk ooit nog in de liveshows van The Voice van Vlaanderen op VTM stond? Hij zat bij de laatste twaalf en werd gecoacht door Koen Wauters. Zijn zangtalent is hij nog niet kwijt, want momenteel maakt Dirk deel uit van de band “De Grungblavers”

Heb je een vraag voor Dirk?

Stuur Dirk een bericht  

Dirk genereert leads voor…

Dirk is nauw betrokken bij de opstart van alle nieuwe klanten. Tijdens kennismakingsgesprekken en initiële briefings waakt hij mee over de juiste scope en strategische afbakening. Zijn belangrijkste klant is uiteraard Dallas Antwerp. Ervoor zorgen dat Dallas Antwerp een goed geoliede machine blijft, is duidelijk zijn belangrijkste focus. Een structuur die voor gelukkige klanten zorgt begint bij een enthousiast team Dallasianen.

"Today is the first day of the rest of your life."