“DE MOTOR LATEN DRAAIEN, DAT DOE IK HET LIEFST”

Jonathan Urey, Account Executive.

Na een sabbatjaar in Australië en Nieuw-Zeeland kwam hij eind maart 2020 hier in de lockdown terecht. Het plan om met zijn diploma’s International Business Management en Communicatie iets te gaan doen rond eventpromotie lag meteen in het water. Dan maar in de reclame gedoken, ook een wereld van mogelijkheden. Sinds eind november ondersteunt hij accounts en klanten met al zijn talenten. Even kennismaken! 

WAT HEB JIJ ALS KLANT DAAR NU AAN?

Projecten organiseren is ‘zijn ding’ en dat kan hij helemaal uitleven in zijn job als Account Executive. Hij gaat graag om met alle mensen die bij Dallas-projecten betrokken zijn - jou als klant in de eerste plaats - en zet alles op alles om die relaties verder uit te bouwen. 

Hij ondersteunt het accountteam bij de uitvoering van projecten en campagnes. Met de steun van de accounts leert hij zelfstandig projecten tot een goed einde te brengen én budgetten te beheren. Ook in het omgaan met diverse deadlines krijgt hij een stevige training. (Maar een triatleet zoals hij moet dat wel lukken.)

Zelf vindt hij het belangrijk, heel bereikbaar en aanspreekbaar te zijn voor klanten. Creativiteit en impact gaan volgens hem best samen. ‘Imagine Impact’ is ook zijn baseline.

Je vindt hem vaak in de buurt van Client Service Director Annelies, maar nog het meest bij het accountteam: Sanne, Alix, …

Wil je meer weten over Jonathan?

Lees hier het interview
“In the end, the only chances you regret are the ones you didn’t take”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt Jonathan uit op social media?