<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">

“TEVREDEN KLANTEN, DAAR DOE JE HET VOOR.”

Lieselotte Van Huffelen, Account Manager

Tijdens haar studie Communicatie kreeg ze inzicht in reclame. Ze zag zichzelf wel in een reclamebureau werken. Na een stage bij Duval Guillaume Brussel wist ze het wel zeker. Het klappen van de zweep leerde ze kennen als projectmanager bij Seven Mechelen en Engaged Antwerpen. Nu brengt ze haar ervaring en huizenhoog enthousiasme mee naar Dallas Antwerp. Welkom!

WAT HEB JIJ ALS KLANT DAAR NU AAN?

Als accountmanager is Lieselotte je vaste contactpersoon en klankbord.

Heb je vragen? Dan weet je meteen waarheen. Zij zorgt ervoor dat alles wat jullie afspreken, ook effectief gebeurt. Het luik ‘projectmanagement’ in haar takenpakket is niet te onderschatten. Maar dat is ook echt haar ‘ding’. Zij zet strategen en creatieven aan het werk, waakt over de planning van campagnes, vraagt jouw feedback in elke fase en waakt over het budget.

Kies je voor content/inbound marketing met Dallas? Dan speelt speelt zij een belangrijke rol in de creatie en distributie van je content. Daarbij komt haar digitale ervaring zeker van pas.

Zij maakt (na overleg met jou) de content calendar op die zij presenteert en nadien beheert. Uiteraard waakt zij ook over de uitvoering ervan.
Vertrekkend vanuit jouw buyer persona’s, de juiste content op het juiste moment distribueren en leads genereren, daar gaat het om. KPI’s zijn haar passie, want creativiteit en impact gaan volgens haar hand in hand. ‘Imagine Impact’ is ook haar baseline.

Je vindt haar vaak in de buurt van Client Service Director Annelies en Account Director Mien, Planning manager Marcia, de Digital Strategists en de Creatives.

“Soms is alles kak, maar da's gewoon mest voor de volgende fase.”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt Lieselotte uit op social media?