Vinoloog met een passie voor ondernemen én mensen

Marc Waelbers, Business director

Joviale mensenmanager die barst van de dynamiek.

Marc Waelbers is een enthousiaste, inspirerende mensenmanager met eeuwige energie. Hij combineert passie, ondernemerschap, gedegen analyses en resultaatgerichtheid met duursporten en wijnproeven. Ook business bouwen vindt hij enorm leuk. Bovendien kun je hem betrappen op al dan niet valse noten in zijn auto. Als hij niet aan het zingen is, fietst Marc over de fietsostrade tussen Antwerpen en Mechelen. Hij komt dus niet ongemerkt voorbij. Watch out!

Marc stort zich op elk project met volle overgave. Dankzij zijn sportprestaties laat zijn conditie dit toe. Marc wil voelen wat er leeft en omringt zich naar eigen zeggen graag met ambitie. Eén van zijn grootste sterktes is het verzoenen van commerciële ideeën met het financiële aspect. Voor Marc is de puzzel compleet als hij zijn fijnbesnaarde humor kan bovenhalen.

Heb je een vraag voor Marc?

Stuur Marc een bericht

Marc genereert leads voor deze klanten…


Hij is verantwoordelijk voor strategie en structuur met het oog op het behalen van de afgesproken doelstellingen. Met zijn strategische gedachtegang is Marc voortdurend op zoek naar het verbeteren van bedrijfsprocessen. Zo wil hij meetbare, tastbare resultaten behalen voor elke klant. Dat vindt Marc écht belangrijk. Of het nu voor Debic Global, Etixx of Partena is, Marc gaat tot het uiterste om deze resultaten te behalen.

"Strategie zonder ondernemerschap is als golf spelen in je kelder."