<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">

“DARE ME, DOUBLE DARE ME!”

Marcia Van Camp, Traffic & Operations manager

Zilversmid. Boekhouder. Expediteur voor containerimport uit Zuidoost-Azië. Surfkampcoördinator. Personal assistant en privé-chauffeur. Allround medewerker in reclamebureaus. Van alles wat Marcia Van Camp ooit deed, is de job van planner en projectmanager veruit haar favoriet. Waarom? Simpelweg: omdat ze dol is op een echte uitdaging. Een van die uitdagingen die in de reclamesector voor het rapen liggen.

“Iets fiksen dat onmogelijk lijkt, en daar trots op zijn”, daar haalt ze voldoening uit.

WAT HEB JIJ ALS KLANT DAAR NU AAN?

Als Traffic & Operations manager zorgt Marcia ervoor dat alle projecten, van eenvoudig tot super complex, correct gepland worden en ingepland bij iedereen die erbij betrokken is. Intern bij Dallas, maar ook extern bij bedrijven die meewerken. Maar daar stopt het niet. Als Traffic ziet ze er ook op toe dat alle radertjes in de machine goed geolied functioneren.

Klinkt eenvoudiger dan het is, want onderweg moet er in de uitvoering soms wat schuiven, terwijl andere deadlines blijven. En dan moet Marcia - in overleg met het projectteam - soms wat toveren. Maar hey, ze houdt wel van een uitdaging!

Voor bepaalde klanten/projecten is Marcia ook projectmanager.

Heb je vragen? Dan weet je meteen waarheen. Zij zorgt ervoor dat alles wat jullie afspreken, ook effectief gebeurt. Het luik ‘projectmanagement’ in haar takenpakket is niet te onderschatten. Maar dit is dan ook écht haar ding. Zij waakt over de planning van campagnes en waakt over het budget. Kortom: achter de schermen is zij op haar allerbest.

KPI’s zijn haar passie, want creativiteit en impact gaan volgens haar hand in hand. ‘Imagine Impact’ is ook haar baseline.

Je vindt haar vaak in de buurt van… alle Dallas-collega’s eigenlijk, iedereen die bij projecten betrokken is.

Meer weten over Marcia?

Lees hier het interview
“Ooit doe ik nog eens iets in de bouw!”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt Marcia uit op social media?