<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Marita_Z1920x1080.png

HET LEVENDE GROENE BOEKJE MET EEN GROOT HART VOOR TAAL

Marita Daenekindt, Senior Copywriter

witvlak1

GOEDLACHSE COPYWRITER MET EEN IJZERSTERKE PEN

Vroeger schreef ze kranten, magazines en direct mails. Nu schrijft Marita ook e-DM’s en e-zines, blogs, landingspagina’s en andere webcopy. Zolang Marita maar mag schrijven bij Dallas Antwerp. Want schrijven is haar passie. Dat komt goed uit, want content is king in het inbound marketing gebeuren. Wanneer ze zelf niet schrijft, waakt zij over dt-fouten en andere taalslordigheden. In haar vrije tijd leest, reist en kookt ze graag, verkent ze geregeld de culinaire scene en kan ze niet zonder muziek.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN?

Marita schrijft geweldige teksten en leest daarnaast alle teksten na voor ze vertrekken. Ze fungeert dus ook als eindredactrice. En dit voor zowel Dallas Antwerp als voor al onze klanten. Zo garanderen we foutloze, wervende en SEO-geoptimaliseerde teksten.

Wil je meer weten over Marita?

Lees hier het interview 

" Wat mij van m’n sokken blaast is een verhaal waarbij je na afloop wenst dat de auteur een fantastische vriend van jou zou zijn, een vriend die je kunt opbellen wanneer je maar wilt. "

SOCIAL MEDIA

Waar hangt Marita uit op social media?