<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">

BENIEUWD NAAR HET DNA VAN JOUW MERK

Ruben Ceuppens, Head of Digital Strategy

Als bioloog dook Ruben eerst in onderwijs en onderzoek. Over eiwitchemie en aangeboren doofheid. Maar na een ontmoeting met ondernemers in social media maakte hij een totale carrièreswitch. En onlangs werd hij Head of Digital Strategy bij Dallas.

De vraag wat mensen drijft boeit hem mateloos. Ook het DNA van merken, producten en diensten houdt hem wakker. Op het raakvlak tussen die twee beweegt hij zich elke dag, op zoek naar dé manier om resultaten te boeken voor Dallas’ klanten. En zoeken doet hij grondig, want voor hem “geen half werk”.

WAT HEB JIJ ALS KLANT DAAR NU AAN?

Ruben begeleidt nationale en internationale merken in hun communicatie above en below the line, off- en online, bij hun dialoog met hun buyer persona’s. Een dialoog die van website-bezoekers leads maakt, van leads effectieve klanten, en van klanten super tevreden klanten. Om dat allemaal in goede banen te leiden rekent Ruben ook op de accounts, de creatieven en de projectteams.

Als Head of Digital Strategy begeleidt Ruben klanten van research en merkstrategie tot social media campagne, analyse van de resultaten en aanbevelingen voor de next steps. Hij wordt jouw partner voor een schitterende ROI.

“Ik stel niet alleen een strategisch plan voor, maar wil ook resultaten genereren. Impact creëren, daar gaat het me om.”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt Ruben uit op social media?