<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">

“IEDEREEN ENTHOUSIAST, DAAR ZORG IK VOOR”

Sanne Heyns, Account Manager

Het Europees Parlement, dat leek haar wel wat. Maar tijdens haar studies switchte ze van rechten naar taal, en daar vond ze haar ‘ding’: communicatie. Na vijf jaar bij een verpakkingsspecialist en een eerste bureau-ervaring als Account Executive kwam ze begin september 2020 aan bij Dallas Antwerp. Daar mocht ze meteen het diepe bad van Bebat en Vandemoortele in. Maar zo heeft ze het graag!

WAT HEB JIJ ALS KLANT DAAR NU AAN?

Als accountmanager is Sanne je aanspreekpunt nummer één en je klankbord.

Wil je weten hoever het staat met je projecten? Heb je een vraag? Dan weet je meteen waarheen. Zij brengt jouw feedback goed over bij het Dallas-team en zorgt ervoor dat alles wat jullie afspreken, ook effectief gebeurt. Zij zet strategen en creatieven aan het werk, waakt over de planning van campagnes, vraagt jouw feedback in elke fase en waakt over het budget.

Kies je voor content/inbound marketing met Dallas? Dan speelt speelt zij ook een centrale rol in de creatie en distributie van je content. Zij maakt (na overleg met jou) de content calendar op die zij presenteert en nadien beheert. Uiteraard waakt zij ook over de uitvoering ervan.
Vertrekkend vanuit jouw buyer persona’s en KPI’s, de juiste leads genereren, daar gaat het om. Creativiteit en impact gaan volgens haar hand in hand. ‘Imagine Impact’ is ook háár baseline.

Je vindt haar vaak in de buurt van Client Service Director Annelies, de Digital Strategists en de Creatives.

Meer weten over Sanne?

Lees hier het interview
“Ik ben keivatbaar voor goeie reclame, mooie verpakkingen, verhalen die kloppen, mensen en dingen waaraan ik mezelf kan spiegelen.”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt Sanne uit op social media?