Digitaal expert met een baard waarmee Grieken oorlogen wonnen

Thierry De Vynck, Digital Strategist

Een strateeg met een mening.

Thierry is een digital native met een duidelijke missie: de strijd aangaan met online marketing van bedenkelijke kwaliteit. En dat zal je geweten hebben. Hij is gepassioneerd door de ontmoeting/botsing tussen de online- en offline-wereld. Ambitieus, enthousiast en geen blad voor de mond, zo beschrijf je Thierry het best. Hij denkt bovendien alleen maar aan jouw klanten en is niet te beroerd om daarbij alle heilige huisjes omver te schoppen. 

Als Head of Content & Strategy stuurt hij het content-team, de conversie experts en de strategische planners aan. Samen met zijn team laat hij bedrijven groeien dankzij slimme inbound marketing en digitale marketingstrategieën.

Wat heb jij daar nu aan?

Samen met zijn team, begeleidt Thierry nationale en internationale merken in al hun online-activiteiten om een dialoog op te zetten tussen merk en consument. Een dialoog die verder gaat dan ‘engagement’ - een woord waar Thierry trouwens een grondige hekel aan heeft - maar ook effectief rendeert. De missie? Online steeds dat stapje verder gaan, zodat jouw doelstellingen ruimschoots worden overtroffen. Wie zit daar nu niet op te wachten?

Om dat allemaal in goede banen te leiden, heeft Thierry een team van content managers, conversie experts en strategen klaarstaan. Bekijk dus zeker ook de profielen van Kendy (coming soon), Evelien, Jasper, Dominique, Stephanie (coming soon) en Annelien

Heb jij een vraag voor Thierry?

Stuur Thierry een bericht

 

 

 

 

Of lees enkele van zijn populairste blogs:

Thierry genereert leads voor…

Als Head of Content & Strategy begeleidt hij klanten van merkstrategie tot Facebook-post. Voor alle elementen die de online-ervaring van jouw (toekomstige) klanten bepaalt, kan je bij Thierry terecht.

"We're in marketing. We're not in brain surgery. Nobody is going to die."