Digitaal expert met een baard waarmee Grieken oorlogen wonnen

Thierry De Vynck, Digital Strategist

Een strateeg met een mening.

Selfies, hashtags en een Edgerank update. Als Head of Content & Strategy vertegenwoordigt Thierry de 'Marc Zuckerberg generatie' bij Dallas Antwerp. Als de verpersoonlijking van Generation Y is hij gepassioneerd door de ontmoeting/botsing tussen onze online- en offline-wereld. Ambitieus, enthousiast en geen blad voor de mond, zo beschrijf je Thierry het best. Hij denkt bovendien alleen maar aan jouw klanten en is niet te beroerd om daarbij alle heilige huisjes omver te schoppen. 

Wat heb jij daar nu aan?

Samen met zijn team, begeleidt Thierry nationale en internationale merken in al hun online-activiteiten om een dialoog op te zetten tussen merk en consument. Een dialoog die verder gaat dan ‘engagement’ - een woord waar Thierry een grondige hekel aan heeft - maar ook effectief rendeert. De missie? Online steeds dat stapje verder gaan, zodat jouw doelstellingen ruimschoots worden overtroffen. Wie zit daar nu niet op te wachten?

Om dat allemaal in goede banen te leiden, heeft Thierry een team van content creators en strategen klaarstaan. Bekijk dus zeker ook de profielen van AnnelienRaïsa, Iris en Evelien.

Heb jij een vraag voor Thierry?

 

Stuur Thierry een bericht

Thierry genereert leads voor…

Als Digital Strategist begeleidt hij klanten van merkstrategie tot Facebook-post. Voor alle elementen die de online-ervaring van jouw (toekomstige) klanten bepaalt, kan je bij Thierry terecht.

"Nowadays, we are always connected and we experience everything through an extra layer of bits and bytes. However, this world of endless opportunities hasn't been explored to the fullest yet. This is only Day One."