<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">

“Fantastisch wat reclame kan doen voor een merk.”

Tom Eilers, Account Director

Toen Tom aankwam bij Dallas had hij een groot valies met bureau-ervaring bij. Na zijn studies Communicatie liep hij stage bij The Sponge, een field marketing agency. Na een jaar grafische vormgeving bij Syntra begon hij In 2010 bij TBWA. Gestart als account executive voor bpost, Unicef en Persgroep stapte hij na 4 jaar over naar team Telenet als account manager. De laatste tijd was hij er account director, voor McDonald’s. En toen koos hij voor Dallas Antwerp.

Laat dat allemaal ook voor jou goed nieuws zijn.

WAT HEB JIJ ALS KLANT DAAR NU AAN?

Als Account Director is Tom eindverantwoordelijk voor de relatie met jou en je bedrijf. Hij ziet erop toe dat wordt gedaan wat is afgesproken en dat wordt bereikt wat is vooropgesteld.

Maar het gaat ook veel verder. Want het is zijn taak om proactief mee te denken met jou als klant, te inspireren, mee te bouwen aan het merk. Vanuit goesting, niet enkel vanuit afgelijnde afspraken. Met dat doel voor ogen geeft Tom leiding en ondersteuning aan jouw klantenteam en de bijhorende accountmanager.

Hoe ziet hij zijn rol als Account Director?

“Zoals in mijn voorgaande ervaring is dat vooral een accountteam aansturen. Iedereen kan dan bij mij terecht, voor tips & tricks vanuit mijn ervaring, om knopen te ontwarren, structuur te brengen en te houden in projecten … Daarin zie ik mezelf vooral in een coachingrol, met Babs Bautmans als sparring partner. Daarnaast is er natuurlijk het contact met klanten, waken over hun noden, bekijken waarmee we hen kunnen helpen. Open communiceren en een goeie relatie opbouwen is het belangrijkste.”

De account kan altijd bij hem terecht om advies te vragen. De voortgang te bespreken. Of waar nodig: even stoom af te blazen. Daarnaast beheert hij het jaarbudget en ziet hij erop toe dat het correct en goed besteed wordt. Bij een pitch of de opstart van een nieuw project neemt hij het voortouw.

Als klant kun je in volle vertrouwen terecht bij Tom. Hij houdt continu de vinger aan de pols van jouw tevredenheid.

 

“Haal de account-schakel weg en er wacht je gegarandeerd een bumpy ride.”

SOCIAL MEDIA

Waar hangt Annelies uit op social media?