Skip to content

VERSTERK JE MERK

Imagine Impact, wat betekent dat voor je merk? Het wordt sterker door te durven bewegen buiten de comfortzone van je concurrenten en van de markt. Een unieke merkpositionering en merkstrategie vormen daarvoor de basis. En die vertalen we in straffe creatieve ideeën. Dat is onze Imagine. Die creativiteit meetbaar maken, bijsturen en nóg sterker maken. Dat is onze Impact.

Hoe we dat doen, ontdek je hier.

STRATEGIE

‘Strategy first.’ Tegen dat motto zal je ons niet gauw zien zondigen. Een sterk creatief idee bouwen we op een sterk fundament. Geen verhalen uit de losse pols, maar een strategisch onderbouwde rode draad die we bepalen door grondig onderzoek en workshops.

CREATIEVE CONCEPTEN

Geslaagde creatie is meer dan louter ‘origineel’ en ‘goed gevonden’. Onze creatives schieten dan ook niet in het wildeweg. Met een duidelijk doel voor ogen bedenken ze straffe concepten die je merk onderscheiden. Video, audio, print, activation, … in álles bijten ze zich vast.

PRODUCTIE

De overkoepelende strategie en het creatieve concept liggen op tafel. Maar ook in de uitwerking van onze ideeën leggen we de lat hoog. Het zou zonde zijn om al dat harde denkwerk verloren te laten gaan, niet?

BRANDING

De markt veroveren met een gloednieuw product, je bestaande merk een fikse opfrisbeurt geven of de juiste medewerkers aantrekken: met de juiste branding bereik je een enorm concurrentieel voordeel. Je hebt immers maar één kans om een eerste indruk te maken – als merk én als employer. Wij zorgen dat je die kans niet mist.

DESIGN

Een geslaagd design is een belangrijke bouwsteen van impactvolle communicatie. Onze designers gaan aan de slag met de branding van je merk en gieten elke boodschap in de meest knappe ontwerpen. Digital of print: ze kunnen het állemaal.

WE REALISEREN JOUW DOELSTELLINGEN. HET BESTE BEWIJS?

DE VERHALEN VAN TEVREDEN KLANTEN EN ONS STERK WERK VOOR HEN.

P&V Bakfiets wind

DAAROM VERDIEN JIJ DE BESTE FIETSVERZEKERING … VAN P&V

P&V Verzekeringen steekt fietsend België een hart onder de riem. Ontdek hier de campagne.

Cornet header keyvisual

HOE LANGER DE TERMIJN, HOE GROTER DE IMPACT

Na zes jaar intens partnership tussen CORNET en Dallas Antwerp stijgen de resultaten steeds meer. Hoe langer de samenwerking, hoe meer impact.

SAMEN MET DALLAS HET MAXIMUM HALEN UIT JOUW BUSINESS?