Skip to content

VERSTERK JE PERFORMANCE

Imagine Impact, wat betekent dat voor je content & performance? De juiste boodschap sturen op het juiste moment naar het juiste publiek, en dat meetbaar maken in élke fase van de customer journey. Zo creëren we voor jouw merk tastbare waarde voor je consument. En ook voor je aandeelhouder. Dat is onze Impact. Die content ook nog ‘ns creatief maken, je merk er doen uitspringen en het nóg sterker maken. Dat is onze Imagine.

Hoe we dat doen, ontdek je hier.

DIGITAL STRATEGY

Zomaar iets online gooien en hopen dat het gevonden wordt. Geen goed idee. Onze digitale strategen pakken het anders aan: ze gaan op zoek naar de meest effectieve weg om je content bij je doelpubliek te krijgen via de juiste kanalen. En zo maken we van gewone bezoekers kwalitatieve leads.

CONTENT MARKETING

Je verhaal kan geweldig zijn, maar je moet het ook juist aan de man zien te brengen. Op je website, via e-mail, op je social mediakanalen, … De mogelijkheden lijken eindeloos, maar onze experts kennen hun weg in de marketingmix.

MARKETING AUTOMATION

Je content hyperefficiënt bij je doelpubliek krijgen voor maximale leads. Met slimme software automatiseren onze conversiespecialisten verschillende marketingtaken. Maar vergis je niet. Onze experts zijn geen robots, ze zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak.

 

 

HUBSPOT

Je hebt al goede dingen gehoord over HubSpot, maar je weet niet hoe je precies van start moet gaan? Of misschien werk je al een tijdje met HubSpot, maar heb je onvoldoende tijd of te weinig skills in huis om het maximum uit je portal te halen? HubSpot Platinum Partner. Drie woorden om je te vertellen dat onze conversie experten HubSpot kennen als hun broekzak.

 

 

PERFORMANCE MARKETING

Een plekje bovenaan de zoekresultaten, een digitale banner of een pre-roll voor een relevante YouTube-video. Onze SEA-en SEO-experts gaan op zoek naar maximale impact voor je merk binnen je beschikbare budget. Voeg daar ook nog eens onze hands-on-aanpak van je social mediamarketing aan toe en je zit gebeiteld.

WE REALISEREN JOUW DOELSTELLINGEN. HET BESTE BEWIJS?

DE VERHALEN VAN TEVREDEN KLANTEN EN ONS STERK WERK VOOR HEN.

Daikin header case

DAIKIN ZOCHT (EN VOND) TEMMERS VAN TEMPERATUREN

De vraag naar Daikin-warmtepompen in België stijgt snel, héél snel. Nu nog voldoende Daikin-warmtepompinstallateurs vinden …

Dierickx Leys Gent header

DALLAS’ VISIE RENDEERT VOOR DIERICKX LEYS PRIVATE BANK

De visie die Dallas Antwerp voor Dierickx Leys Private Bank ontwikkelde, rendeert effectief. Krijg een inkijk in een aanpak met impact.

SAMEN MET DALLAS HET MAXIMUM HALEN UIT JOUW BUSINESS?