<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
wies_Z1920x1080

DE STRATEEG DIE GRAAG EEN TANDJE BIJSTEEKT

Wies Jaspers, Digital Strategist

witvlak1

JOURNALIST. RECLAMEFAN. STRATEEG. WIELRENNER. VEGETARIER.

Hij had sportjournalist kunnen worden. Of carrière bij Coca-Cola kunnen maken. (Of de nieuwe Tom Boonen kunnen worden). Maar hij fietste binnen bij Dallas Antwerp en werd er Digital Strategist.

Toen hij klein was, was hij mateloos nieuwsgierig naar hoe de dingen in elkaar zitten. Nu is dat niet anders. Hij maakte ook al vroeg zelf de spelletjes, liever dan ze domweg mee te spelen. En ook nu stippelt hij graag het speelbord, het spel én de moves uit. Mensen, merken, producten en diensten, ze blijven hem intrigeren. Ook reclame die mensen effectief hélpt in plaats van hen te irriteren. Inbound marketing dus. Lang voor hij die term kende, paste hij het al toe. Als Digital Strategist bij Dallas Antwerp kan hij de (voor hem) ideale reclame helpen opbouwen.

WAT HEB JIJ DAAR NU AAN? 

Wies coacht nationale en internationale merken in hun marketing en communicatie, de dialoog met hun buyer persona’s. Die dialoog maakt van website-bezoekers leads, van leads effectieve klanten, en van klanten super tevreden klanten. Daarvoor stippelt hij de routes en de shortcuts uit. Om het allemaal in de juiste banen te leiden, rekent hij sowieso ook op de andere talentvolle mensen van het Dallas-team.


Wil je meer weten over Wies? 

Lees hier het interview

Wies GENEREERT LEADS VOOR…

 Logo  1 klant  Logo 2 klant Logo 3 klant  Logo 4 klant
“The customer rarely buys what the company thinks it’s selling.”

Social media

Waar hangt Wies uit op social media?