Cultuur

Dallas presents: the band, the studio, the culture

Wie zijn we? Een kijkje achter de schermen in ons bedrijf en onze cultuur.

De vibes bij Dallas

Je kan niet in alles de expert zijn. Daarom omringen we ons zo graag door verschillende talenten. Niet alleen binnen het team, maar ook daarbuiten. Onze eigen talenten slaan daarom -indien gewenst- de handen in elkaar met andere partnerbedrijven, zodat we jouw merk een marketingmix kunnen geven om u tegen te zeggen.

3-1
1-2
2-1

Met de beelden willen we op een krachtige en premium manier weergeven wat de productervaring van ons 'oaked' bier is.

Tom Robberechts

Global Marketing Manager CORNET

Image

Locatie

Je vindt ons kantoor in de gerenoveerde Minerva Building in het hart van Antwerpen. Een strategische ligging, voor een strategisch team. In dit gebouw, met heel wat historische achtergrond, zijn alle +KOO partners gehuisvest.

Het Minerva-gebouw combineert moderne gemakken met een prachtige uitstraling, wat haar perfect maakt als studio voor een creatieve flow van content. Op de frequency van inspiratie en innovatie, houdt het team heuse Dallas Sessions om tot de beste resultaten voor de klant te komen. Straffe campagnes en geoptimaliseerde performances worden hier tot leven gebracht.

De Minerva building is de ideale locatie om jou te ontvangen, op ons Dallas Station. Een training, workshop of presentatie? We verwelkomen je graag bij ons op kantoor, of in STUDIO MINERVA.

+KOO

Dallas is een creative performance agency bij +KOO, die op hun beurt deel uitmaken van de Cronos Groep. Samen met onze andere +KOO partners vormen we een innovatief marketing- en communicatieplatform. We inspireren en versterken elkaar en bieden een antwoord op de complexe marketing- en businessvraagstukken van de marketeers en bedrijfsleiders van vandaag.

Door een sterke mix van experts, over de grenzen van onze eigen kantoormuren heen, creëren we samen oplossingen én impact voor jouw merk. Door onze bijzondere samenwerking kunnen wij en onze +KOO partners mee met de razendsnel evoluerende communicatiewereld. Wil jij ook mee?

Base2
cta_background

Klinkt dit als muziek in de oren? Tune in voor een vrijblijvende afspraaksessie.

Eerlijk? Wij zien jouw case ook al bovenaan ons lijstje pronken! Tune dus snel in en maak een afspraak.

Vacatures

Antwerpen

VRIJE SOLLICITATIE

Vind je momenteel geen vacature die bij jouw profiel past? Ben je er toch van overtuigd dat we jou moeten leren kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn altijd benieuwd naar nieuw talent!

Bekijk de vacature

Antwerpen

STAGIAIR

Zit je nog op de schoolbanken, maar kan je niet wachten om er écht in te vliegen? Heb je bovendien keiveel zin om elke dag bij te leren van digitale marketing - en creatieve experts? Dan ben jij misschien de stagair die we zoeken. Contacteer ons en wie weet krijg je een plaatsje in ons hechte Dallas Antwerp team.

Bekijk de vacature