Cultuur

Deel uitmaken van onze band?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde brand tuners die op dezelfde frequentie zitten.

Onze vibes

Bij Dallas houden we van een open, no-nonsense cultuur. Onze tuning talenten krijgen de ruimte om zich te ontplooien en om hun ideeën vrijuit op tafel te smijten. En óf ze zich smijten.

Met keiharde inzet en de juiste hoeveelheid ontspanning ­­creëren we een vibe waarin iedereen zich goed voelt. Van intensieve brainstormsessies tot steevast samen ontbijten op maandag: it’s al in the mix.

3-1
1-2
2-1

We zijn een creative agency. Maar wel eentje met een degelijke strategische onderbouw. We geloven in creatieve ideeën die een effectief en meetbaar verschil maken voor onze klanten.

Peter Speltens

Strategic Director DALLAS

Image

Onze locatie

Je vindt onze voltallige band in de gerenoveerde Minerva Building. Een strategische ligging in Antwerpen. In dit gebouw, met heel wat historische achtergrond, zijn ook alle andere +KOO partners gehuisvest. Handig voor een vlotte samenwerking en het delen van kennis.

Base2
cta_background

Klinkt dit als muziek in de oren? Tune in voor een vrijblijvende afspraaksessie.

Eerlijk? Wij zien jouw case ook al bovenaan ons lijstje pronken! Tune dus snel in en maak een afspraak.

Vacatures

Antwerpen

VRIJE SOLLICITATIE

Vind je momenteel geen vacature die bij jouw profiel past? Ben je er toch van overtuigd dat we jou moeten leren kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn altijd benieuwd naar nieuw talent!

Bekijk de vacature

Antwerpen

STAGIAIR

Zit je nog op de schoolbanken, maar kan je niet wachten om er écht in te vliegen? Heb je bovendien keiveel zin om elke dag bij te leren van digitale marketing - en creatieve experts? Dan ben jij misschien de stagair die we zoeken. Contacteer ons en wie weet krijg je een plaatsje in ons hechte Dallas Antwerp team.

Bekijk de vacature