Onze Services

Let’s mix it up with Dallas – how we tune your brand

Bij Dallas reiken wij je een mix van services aan, om jouw merk te upgraden. Resoneer met je publiek, van strategie tot design, creatie en performance.

ONZE SERVICES

STRATEGY

Het is evident dat de strategie die we voor je merk uitschrijven, moet resoneren met je doelgroep. Op welke nagel moeten we kloppen zodat je consument voor jouw merk kiest, en niet voor dat van de concurrentie? Hoe stemmen we de boodschap optimaal af op je doelgroep om zich emotioneel betrokken te voelen bij je merk? Dat bepalen we in een strategie gebaseerd op brand resonance.

22

CREATION

Creatie is geslaagd wanneer ze emoties losweekt bij je doelgroep. Want pas dan resoneert ze ermee, en pas dan kan ze impact hebben op het  gedrag van je consument. Onze creatieve ambitie? Je merk geliefd en gewild maken bij jouw doelgroep, en dat met verfrissende concepten. Zodat je doelgroep bewust, én met overtuiging kiest voor jouw merk. 

33

DESIGN

Of we voor je merk nu digital, social, print of motion assets uitwerken, je doelgroep moet vooral geraakt worden. Dit doen we met sterke brand cues waarin ze zich perfect herkennen en ze nooit onbewogen blijven. Zo zorgen we dat elk design en elke branding steeds resoneert met de boodschap en de doelgroep. 

44

CAMPAIGNING

De basis van onze performance-driven campagne aanpak is merkvoorkeur genereren bij de juiste doelgroepen. Want een campagne is pas geslaagd wanneer je doelpubliek fan wordt van je merk. En dit realiseren we met relevante content die perfect resoneert met de consument of een community, van awareness tot conversion. 

Dit is dan ook het ultieme doel van onze performance-driven campagne aanpak. We finetunen onze campagnes permanent om nog efficiënter te kunnen targetten. Zodat wij ons met een gerust gemoed laten evalueren op de kwalitatieve leads die we genereren. 

55
cta_background

Klinkt het je als muziek in de oren? Tune in voor een vrijblijvende afspraaksessie

Eerlijk? Wij zien jouw case ook al bovenaan ons lijstje pronken! Tune dus snel in en maak een afspraak.